LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Rijeka

Doznajte radno vrijeme riječkih studentskih servisa i restorana za vrijeme blagdana

Za vrijeme božićnih blagdana posebno radno vrijeme imat će studentski restorani, dok će većina ureda Student servisa biti zatvorena.

Za vrijeme božićnih blagdana posebno radno vrijeme imat će studentski restorani, dok će većina ureda Student servisa biti zatvorena.

Riječki Studentski centar objavio je radno vrijeme studentskih objekata prehrane i ureda Student servisa tijekom božićnih blagdana, koji će dobro doći onima koji ostaju u Rijeci ili se ranije vraćaju s praznika.  

Restoran Kampus na Trsatu od 24. prosinca do 5. siječnja radit će od 11 do 20 sati sve dane u tjednu, jednako kao i Restoran Mini (Studentsko naselje I. G. Kovačić). Pizzerije neće raditi, kao ni café-bar na Kampusu. Restoran Index 24. prosinca radit će od 10 do 15 sati, dok će od 25. prosinca do 6. siječnja biti zatvoren.

Uredi Student servisa u Restoranu Index na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te na Veleučilištu zatvaraju se 24. prosinca, a ponovno počinju s radom 7. siječnja u Indexu, 8. siječnja na Veleučilištu te 9. siječnja na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Za studente će tijekom blagdana ostati otvoreni uredi Student servisa na Kampusu, a radit će radnim danom od 8 do 16 sati, kao i na Badnjak i Staru godinu od 8 do 13 sati.

Na Kampusu će također biti zatvoren i Student shop od 24. prosinca do 6. siječnja.

FOTO: WIKIPEDIA