LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dežurne menze

Doznajte kako rade studentski restorani ovoga Uskrsa

Za sve studente koji tijekom uskršnjih blagdana ne putuju doma, pronašli smo podatke o radnom vremenu studentskih restorana u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.

Za sve studente koji tijekom uskršnjih blagdana ne putuju doma, pronašli smo podatke o radnom vremenu studentskih restorana u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.

Ukoliko za nadolazeće blagdane ne odlazite svojim obiteljima, donosimo vam radno vrijeme studentskih restorana diljem Hrvatske.

Prema obavijesti na mrežnoj stranici Studentskog centra u Zagrebu dežurni restoran koji radi tijekom uskršnjih blagdana jest restoran u Studentskom domu Cvjetno naselje, koji ne radi jedino na Uskrs 21. travnja. U subotu i ponedjeljak restoran će raditi od 11 do 19 sati. Restorani koji rade zaključno do četvrtka, 18. travnja, jesu SD Lašćina, koji radi do 15:30, te restoran Express, koji radi do 17:30. U petak će biti otvoreni restorani SD Stjepan Radić do 15 sati te Savska do 14 sati. Ostali restorani na fakultetima prilagođavaju se radu pojedinog fakulteta. Od utorka, 23. travnja, svi restorani SC-a Zagreb rade normalno.

Ako ste se slučajno ili namjerno našli u Rijeci tijekom Uskrsa, donosimo vam radno vrijeme tamošnjih objekata prehrane tijekom uskršnjeg vikenda. U studentskom naselju Trsat restoran Kampus radi po redovitom radnom vremenu od 7 do 21 h, dok pizzerija ne radi. Caffe Pult ne radi jedino na Uskrs, dok u ponedjeljak radi od 7:30 do 15 sati. Restoran Mini, koji se nalazi u studentskom naselju I. G. Kovačić, radi po redovitom radnom vremenu, no pizzerija ne.

Splitski studentski centar objavio je radno vrijeme restorana i kantina za nadolazeće blagdane. U petak će raditi restoran Ekonomski fakultet i restoran Hostel Spinut do 15 sati, dok će od subote do ponedjeljka sve kantine i restorani u sklopu Studentskog centra Split biti zatvoreni.

U Osijeku će za Uskrs svi objekti biti zatvoreni, dok će u subotu i ponedjeljak raditi jedino restoran Istarska 5 od 11:30 do 14 sati. Zadarski studenti od petka do ponedjeljka neće imati prilike hraniti se u studentskim restoranima (oni će biti zatvoreni).

FOTO: STUDENTSKI.HR / TONČI GABELIĆ