LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Doznajemo tko je impresionirao poduzeća u završnici „Case Study Competitiona”

Proglašeni su pobjednički timovi koji su najviše impresionirali poduzeća svojim kreativnim i inovativnim idejama, ali i prezentacijom istih u završnici „Case Study Competitiona”. Donosimo vam imena najboljih.

Proglašeni su pobjednički timovi koji su najviše impresionirali poduzeća svojim kreativnim i inovativnim idejama, ali i prezentacijom istih u završnici „Case Study Competitiona”. Donosimo vam imena najboljih.

U Kazalištu Gavella u četvrtak, 25. svibnja, održala se 13. po redu završnica Case Study Competitiona (CSC). Riječ je o  vodećem regionalnom studentskom natjecanju u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva koje organizira udruga eSTUDENT. Trud koji su uložili svi sudionici natjecanja, od voditelja Ive Kovačić i Matije Krajačića, predstavnika 11 renomiranih poduzeća koja su ponudila svoje slučajeve do natjecatelja, konačno je došao do trenutka koji su svi željno iščekivali – proglašenja pobjednika.

Na završnici su proglašeni pobjednički timovi koji su najviše impresionirali poduzeća svojim kreativnim i inovativnim idejama, ali i prezentacijom istih. Ukupno je sudjelovalo 360 timova, odnosno oko 1500 studenata, dok se u finalu natjecalo između 5 do 10 timova za svako poduzeće. Nagrađena su po tri najbolja rješenja svakog poslovnog slučaja: 10 000 kuna za prvo mjesto, 5000 kuna za drugo mjesto te 3000 kuna za treće mjesto. Osim novčane nagrade za pobjednike, svi sudionici natjecanja dobili su priliku povezati se s poduzećima iz različitih sektora djelatnosti kao potencijalnim poslodavcima.

Prva mjesta osvojili su sljedeći timovi:

1. Adacta – Mirna Nikolašević, Ivana Vrdoljak, Valentina Hrgovčić, Kristijan Jakopović

2. Carlsberg Croatia (PAN) – Leona Bortas, Ina Nikolić i Marina Dominiković

3. Hrvatski Telekom – Luka Marić, Matija Sekulić, Nikola Miličić i Lucija Grubišić

4. INA – Franka Kelava, Ivona Kalinić, Franka Klekar, Klara Klapač

5. L’Oreal Adria – Filip Šmalcelj i Ana Monika Šmalcelj

6. Pliva – Marin Simić, Marija Škrlec, Lucija Šćur

7. Privredna banka Zagreb – Tibor Pavić, Mihaela Matić, Andro Bunić, Jakov Bajić

8. Reebok (Adidas Croatia) – Lucija Drača i Karla Knežević

9. Samsung Electronics Adriatic – Nikola Greb, Barbara Sabo, Robi Špoljarić, Sabina Lojen

10. Zagrebačka banka –  Ivana Vrdoljak, Martina Martinić

11. Zagrebačka pivovara – Ivan Josipović, Kristijan Keleminić

Za nastavak ugodne atmosfere odgovoran je raznovrsni zabavni program sačinjen od raznih plesnih, pjevačkih i komičarskih nastupa. Nakon proglašenja pobjednika, u opuštenoj atmosferi je Ivana Vrdoljak, članica dva različita pobjednička tima, rekla:

– Svakome bih preporučila upuštanje u ovakvo natjecanje i pri tome bih istaknula da se uživljenost u projekt, maštovitost i originalnost itekako isplate. I na kraju, nije bitno predznanje nego koliko si spreman učiti i raditi, a pri tome je jako bitan i izbor tima (zahvalila bih eSTUDENT timu Poslovno savjetovanje, koji su pomogli da ja kao ekonomski neznalica počnem samostalno sastavljati rdg, novčani tok...) –

FOTO: ESTUDENT