LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AIESEC Global home inicijativa

Dovedi svijet u svoj dom!

Udomi inozemnog studenta koji dolazi na volontersku praksu u Hrvatsku, nauči nešto novo, upoznaj različite kulture i unaprijedi svoje znanje engleskog jezika.

Udomi inozemnog studenta koji dolazi na volontersku praksu u Hrvatsku, nauči nešto novo, upoznaj različite kulture i unaprijedi svoje znanje engleskog jezika.

Global Home je inicijativa AIESEC-a pokrenuta s namjerom da uključi što više ljudi u svoj rad te im omogući da nauče nešto novo, upoznaju različite kulture i unaprijede svoje znanje engleskog jezika. Tako se sada svi zainteresirani iz Osijeka, Pule, Rijeke, Splita, Varaždina i Zagreba mogu prijaviti za hosting program i udomiti inozemne studente koji iz različitih zemalja dolaze na volontersku praksu u Hrvatsku.

Pozivamo sve koji su zainteresirani da u svoj dom prime inozemnog studenta na period od 3 ili 6 tjedana da se prijave, upoznaju nove kulture i dožive nezaboravno iskustvo!

Global Home inicijativa nije namijenjena stjecanju profita niti ćete za primanje praktikanata biti plaćeni. Ova vrsta udomljavanja namijenjena je stjecanju kulturnog razumijevanja, prihvaćanja i socijalnog osvještavanja. Ovo je najbolji mogući način da vi upoznate kulturu Kine, Australije ili Brazila te potom usavršite znanje engleskog jezika. Osim toga, praktikant će vam biti najbolji učitelj za neki novi svjetski jezik. S druge strane, ima li boljeg načina da se stranac upozna s našom zemljom, nego iz perspektive svakodnevnog građanina?

Odazivom na Global Home inicijativu otvarate vrata ne samo praktikantu, već i globalnom okruženju i svim njegovim povlasticama. Povežite se sa svijetom i stvorite neprocjenjive kontakte koji će vam olakšati put prema inozemstvu.

Kako se možete priključiti Global Home programu?

  1. Popunite PRIJAVU
  2. U roku od tjedan dana bit ćete pozvani na informativni razgovor
  3. Udomljavanje praktikanta
  4. Podijelite svoju priču s drugima

Za sva pitanja obratite nam se mailom: global.home@aiesec.net.

FOTO: AIESEC