LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Došlo je vrijeme da okusimo okus ideja Ecotrophelie

Konačno doznajemo koji studentski tim ove godine putuje u London jer je bio najinovativiji i najuspješniji na studentskom natjecanju Ecotrophelia.

Konačno doznajemo koji studentski tim ove godine putuje u London jer je bio najinovativiji i najuspješniji na studentskom natjecanju Ecotrophelia.

U ponedjeljak, 5. lipnja 2017. u 10 sati na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu održat će se završnica natjecanja studentskih timova u izradi eko-inovativnih prehrambenih proizvoda Ecotrophelia Hrvatska 2017. Organiziraju ga Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Hrvatska gospodarska komora i eSTUDENT.

Studentski timovi vrijedno su radili na razvijanju svoje ideje, izradi poslovnog plana, ambalaži i razvoju samog proizvoda. Sada ćemo konačno doznati tko je od timova ove godine bio najinovativniji i najuspješniji. Njihove proizvode ocjenjivat će stručni žiri koji čine profesori PBF-a i predstavnici Vindije, Hipp-a i Coca-Cole Adria, poduzeća koja su partneri natjecanja.

Pobjednički tim predstavljat će Lijepu Našu na europskom natjecanju Ecotrophelia Europe koje će se u studenome održati u Londonu. Uz put u London na europsko natjecanje, osvojit će i poklon pakete Coca-Cole Adria, Hipp-a i Vindije, srebrnih partnera projekta, te poklone prijatelja projekta Nextbike-a i Veli’sa.

FOTO: ESTUDENT