LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ciklus predavanja „Uhvati me za riječ"

Doris Pinčić Rogoznica prepoznatljivom će karizmom okupiti studente željne nadahnuća

Prepoznatljivo lice iz „Larinog izbora" gostuje na novom susretu ciklusa „Uhvati me za riječ". Ne propustite njezinu zanimljivu priču 11. svibnja na Ekonomskom fakultetu.

Prepoznatljivo lice iz „Larinog izbora" gostuje na novom susretu ciklusa „Uhvati me za riječ". Ne propustite njezinu zanimljivu priču 11. svibnja na Ekonomskom fakultetu.

Sedma gošća niza predavanja ovogodišnjeg projekta Debatnog kluba EFZG Uhvati me za riječ te ujedno prva dama na projektu ove godine održavanja bit će kazališna, televizijska i filmska glumica te radijska i televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. Predavanje će se održati 11. svibnja na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu u dvorani 3 s početkom u 18 sati, a ulaz je za sve slobodan.

Projekt se održava već drugu godinu zaredom, a cilj je dovesti renomirane pojedince iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju te motivirati mlade ljude i studente koji tek kreću na tržište rada. Gosti koji su prethodili bili su K-1 i MMA legenda Mirko Cro Cop Filipović, komunikolog i sveučilišni profesor Kristijan Sedak, izvršni direktor Tankerske Next Generation John Karavanić, frontmen Zabranjenog pušenja Davor Sučić, ekonomski analitičar Milan Račić te glazbenik Petar Grašo.

Doris Pinčić Rogoznica najpoznatija je po ulozi Lare iz serije Larin izbor koja nas je ne tako davno sve uspjela prikovati za male ekrane, a okušala se i na filmskom platnu. Završila je osječku Akademiju drame i lutkarstva, a 2013. godine dobila je i priznanje za predstavu Lutka za najbolju mladu glumicu do 28 godina. Trenutno radi kao radijska i televizijska voditeljica na Narodnom radiju i RTL Televiziji. Majka je jednog dječaka te je javno lice prepoznatljive karizme i zasigurno zanimljive priče koju možete poslušati ako se pridružite.

Pozivaju se svi zainteresirani da ovu zanimljivu gošću pokušaju uhvatiti za riječ. Više informacija dostupno je na poveznici.

FOTO: DEBATNI KLUB EFZG