LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Visoka škola za menadžment u turizamu i informatici u Virovitici

Dopusnica za izvođenje specijalističkog diplomskog stručnog studija menadžmenta

Nova diplomska razina uključivat će smjerove destinacijski menadžemnt i menadžment malih i srednjih poduzeća.

Nova diplomska razina uključivat će smjerove destinacijski menadžemnt i menadžment malih i srednjih poduzeća.

Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici dobila je dopusnicu ministra znanosti, obrazovanja i sporta za izvođenje specijalističkog diplomskog stručnog studija menadžemnta. 

Postupak inicijalne akreditacije provela je Agencija za znanost i visoko obrazovanje, a diplomska razina uključivat će smjerove destinacijski menadžemnt i menadžment malih i srednjih poduzeća. Trajat će dvije godine, a studenti završetkom stječu 120 ECTS bodova. 

Ovom je dopusnicom studentima u Virovitici omogućeno da nastave svoje studiranje na diplomskoj razini, a natječaj će biti objavljen do kraja tjedna na službenim stranicama VŠMTI-a. Na istim će se stranicama uskoro moći pronaći više informacija o programskim sadržajima, razredbenom postupku, kao i o upisu te početku nastave specijalističkog studija. 

Postupak akreditacije VŠMTI pokrenili su 12. siječnja 2015. godine, dok je posjeta Agencije za znanost i visoko obrazovanje bila 27. travnja. Na temelju dobivenih informacija, Agencija je odlučila da je predloženi studijski program sukladan kriterijima koji su određeni u strateškom dokumentu Mreže visokih učilišta i studijskih programa Republike Hrvatske. 

FOTO: FACEBOOK