LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar za mlade grada Zagreba

Donosimo raspored besplatnih radionica za mlade

Prosinac kao najljepše doba u godini ove godine nudi besplatne edukativne radionice za mlade koje organizira Centar za mlade grada Zagreba na adresi Gajeva 2.

Prosinac kao najljepše doba u godini ove godine nudi besplatne edukativne radionice za mlade koje organizira Centar za mlade grada Zagreba na adresi Gajeva 2.

Centar za mlade grada Zagreba, koji nudi široku lepezu aktivnosti mladih, obogatio je prosinac s različitim radionicama za svakog pojedinca. Projekt koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera. U nastavku donosimo raspored besplatnih projekata vezanih uz obrazovanje, zapošljavanje, volontiranje, kulturu i uz još puno toga.

Četvrtog dana prosinca održavaju se radionice Vodstvo i liderstvo čiji e je cilj naučiti polaznike pojmovnu razliku između liderstva uz praktične vježbe, zatim radionica DIY-Winter Edition: izrada ukrasa i poklona za sebe/druge te radionica Mission impossible, koja je zapravo igra u kojoj ćete upoznati nove ljude i razviti svoju maštu.

Dana 5. prosinca održava se edukativna radionica Edukator ID razvoj karijere – kako ostvariti svoj potencijal koja pomaže mladima u otkrivanju sposobnosti, talenata, interesa i slično.

6. prosinca na rasporedu su sljedeće radionice: 

  • radionice o volontiranju i demokratskim procesima: Svjetski savez mladih vas poziva na besplatne radionice o volontiranju i demokratskim procesima za mlade do 30 godina
  • Uvod u web-programiranje: prikladna radionica za potpune početnike za koju nije potrebno predznanje o programiranju.

Sedmog prosinca održat će se trening empatije i asertivnosti – dodatno educiranje o temama koje su vezane uz akcije, ravnopravnost, aktivnost, nenasilje i empatije, a sljedeći dan, odnosno 8. prosinca Šta's u horoskopu? – radionica koja otkriva osobni Sun, Moon i Rising sign.

11. prosinac rezerviran je za usluge zavoda i mogućnosti zapošljavanja kroz mjere aktivne politike zapošljavanja: informirat će zainteresirane polaznike o mjerama aktivne politike za zapošljavanje i prilikama za zapošljavanje Od mjere do karijere.

Od ostalih zanimljivih radionica 15. prosinca održat će se Kineska kaligrafija za početnike: tečaj za stjecanje vještine za početnike.

Prezentacijske vještine možete izbrusiti 18. prosinca na radionici Pljesak molim! Kako održati prezentaciju? kojoj je cilj naučiti sve o tome kako šarmirati publiku tako da od pljeskanja probije zvučni zid.

22. prosinca u ponudi će imati Sunday Funday/Card-Day, odnosno radionicu koja želi potaknuti mlade da se vrate dobrim starim društvenim igrama. Tjedan dana kasnije, odnosno 29. prosinca naučit ćete nešto o izradi knjižica, i to na radionici Izrada knjižica sjećanja i budućnosti: izrada unikatnih knjižica sjećanja i budućnosti koristeći crtaće tehnike s Lucy.

Za dodatne informacije o edukativnim radionicama kliknite na poveznicu.

FOTO: PEXELS