LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konačni rezultati nakon rješavanja prigovora

Donosimo privremene rezultate Natječaja za studentski smještaj u Puli

Studentski centar u Puli objavio je privremene ljestvice s rezultatima Natječaja za smještaj u studentskom domu. Studenti imaju 8 dana za slanje prigovora.

Studentski centar u Puli objavio je privremene ljestvice s rezultatima Natječaja za smještaj u studentskom domu. Studenti imaju 8 dana za slanje prigovora.

Dobre vijesti za studente stižu iz Pule. Naime, Studentski centar u Puli na svojoj je stranici objavio privremene rezultate Natječaja za smještaj u studentskom domu. Važno je da rezultati takvog natječaja izađu što ranije kako bi studenti koji ne ostvare pravo na studentski dom mogli na vrijeme potražiti odgovarajući smještaj.

,Privremena rang lista prijavljenih na Natječaj s brojem bodova i ostvarenim pravom objavljena je na oglasnoj ploči Studentskog doma Pula, Preradovićeva 9 i na službenoj internetskoj stranici Studentskog centra Pula. Prigovori na rezultate natječaja upućuju se isključivo preporučenom poštom Povjerenstvu za rješavanje prigovora u roku od osam dana od dana objave privremene rang liste, zaključno do 22. kolovoza 2023. – stoji u objavi Centra.

Prigovor možete poslati na adresu: Studentski centar Pula, Studentski dom Pula, Preradovićeva9, 52100 Pula s naznakom
POVJERENSTVO ZA RJEŠAVANJE PRIGOVORA.

Važno je naglasiti da rok za podnošenje prigovora ne označava produljenje natječajnog roka, niti mogućnost za naknadno upotpunjavanje natječajne dokumentacije – što ste predali, predali ste. Prigovor se uvažava ako je osnovan te ako smatrate da je došlo do pogreške prilikom bodovanja dokumentacije koju ste poslali na natječaj. 

Povjerenstvo za rješavanje prigovora donijet će odluku o prigovorima i utvrditi konačnu rang listu najkasnije u roku od najviše petnaest dana od dana isteka roka za podnošenje prigovora. – stoji na stranici SC-a.

Više detalja potražite na poveznici.
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT