LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljeto na sveučilištima

Donosimo ljetno radno vrijeme menzi u najvećim sveučilišnim gradovima!

Studenti se iseljavaju iz domova, ali neki ostaju preko ljeta pa moraju sami organizirati obroke jer menze većinom ne rade. Ipak, neki gradovi nude ljetno radno vrijeme menzi.

Studenti se iseljavaju iz domova, ali neki ostaju preko ljeta pa moraju sami organizirati obroke jer menze većinom ne rade. Ipak, neki gradovi nude ljetno radno vrijeme menzi.

Zagreb i Osijek: sve menze su od 15. srpnja zatvorene

 

Iz Studentskoga centra u Zagrebu kažu kako su sve menze zatvorene od 15. srpnja te da radnici odjela Prehrane koriste godišnje odmore. Menze će se u glavnom gradu Republike Hrvatske i najvećem sveučilišnom gradu ponovno otvoriti početkom sljedeće akademske godine, dok će se u Osijeku otvoriti početkom rujna.
 

Riječki restoran Kampus u sklopu Studentskog naselja Trsat ostaje otvoren i preko ljeta

 

Studentski centar Rijeka kaže kako će svi restorani biti zatvoreni od 15. srpnja, ali da će studenti i dalje moći jesti u jednom restoranu. Naime, restoran Kampus radit će od 12 do 19 sati svakim danom. Cijene će se plaćati po ekonomskoj cijeni, ali studenti će uz predočenje x-ice dobiti 20 % popusta.

 

Menze u Varaždinu zatvorene, ali jedan dio ostaje otvoren i nude popust


Studentski restoran, odnosno menza u Varaždinu svoja vrata zatvara 15. srpnja i opet se otvara početkom rujna. Bitno je za napomenuti kako će studentima koji se ipak odluče ostati u domu preko ljeta biti omogućen popust od 20 % u A la carte dijelu restorana.

 

FOTO: Splitski studenti od sada jedu u novoj menzi od sto tisuća eura, evo gdje se nalazi


U Splitu neke menze otvorene i tijekom ljeta


Kako začiniti hranu da bude fina baš poput mamine doma?


Iz Studentskog centra u Splitu kažu kako će neke menze biti otvorene i tijekom ljeta pa za više informacija pratite internetsku stranicu Studentskog centra Split.
 

Menza u Puli radit će prema izmijenjenom radnom vremenu


Radno vrijeme Kužinice od petka 5. srpnja 2024.godine biti će od 7.30 do 12 sati. Studentski restoran će radnim danom raditi od 11.30 do 20 sati, subotom od 12 do 20 sati te nedjeljom i praznikom od 12 do 14 sati. Pizzerija će raditi od ponedjeljka do subote od 11 do 20 sati.

IZVOR: STUDENTSKI CENTRI
FOTO: STUDENTSKI.HR / ANTE PETROVIĆ