LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
LJETNI SMJEŠTAJ

Donosimo cijenu za ljetni smještaj u Studentskom domu „Stjepan Radić“

Studentski centar u Zagrebu objavio je uvjete i cijene za korištenje ljetnog smještaja u domu „Stjepan Radić”.

Studentski centar u Zagrebu objavio je uvjete i cijene za korištenje ljetnog smještaja u domu „Stjepan Radić”.

Ako imate studentske obveze i nakon 15. srpnja ili ste se možda odlučili raditi u Zagrebu tijekom ljeta, vjerojatno se pitate kako možete osigurati smještaj u studentskom domu. Iz Studentskog centra nam kažu kako će ležajeva biti dovoljno za sve zainteresirane studente, a prošle godine je ljetni smještaj koristilo 653 studenata.

U Zagrebu se ljetni smještaj pruža u razdoblju od 16. srpnja do 31. kolovoza u sklopu Studentskog doma „Stjepan Radić“, III. kategorija smještaja. Cijena smještaja ostaje ista kao i prošle godine, odnosno 150 eura po osobi za boravak od 45 dana. 

Rekordnih deset tisuća hodočasnika na 6. Antunovskom hodu mladih



Studenti koji trenutno nisu u domu, a žele koristiti ljetni smještaj moraju se prijaviti u Poslovnici za smještaj (Savska cesta 25) do 1. srpnja. Prijavu mogu poslati i preko e-maila, a potrebno je poslati ime, prezime, datum rođenja, OIB i broj mobitela.

Donosimo pregled cijena smještaja za studente u najvećim hrvatskim gradovima


Ako ste već smješteni u studentskom domu, ali imate obaveze na fakultetu i iza 15. srpnja, uz predočenje potvrde fakulteta, možete koristiti pravo na produženi smještaj. Cijena ovog tipa smještaja je četiri eura po noćenju.

Za produženi smještaj trebate u Poslovnicu za smještaj dostaviti potvrdu fakulteta o svom statusu, odnosno jasno naznačiti kada imate akademske obveze. 

Prve procjene ukazuju kako je propucano staklo na Savi?



Za sve dodatne informacije pogledajte službenu stranicu Studentskog centra u Zagrebu.
FOTO: STUDENTSKI.HR/PRIVATNI ARHIV: MARIJA KOLOVRAT