LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija volontera

Dolazi nova generacija studenata, Hrvatski studiji traže volontere na upisima za preddiplomske studije

Hrvatski studiji traže volontere za rad na upisima za preddiplomske studije od 17. do 19. srpnja. Prijave se zaprimaju do 2. srpnja.

Hrvatski studiji traže volontere za rad na upisima za preddiplomske studije od 17. do 19. srpnja. Prijave se zaprimaju do 2. srpnja.

Sjećate li se sebe kada ste upisivali fakultet? Sto pitanja u glavi; kako, gdje i zašto. Sve ste poželjeli saznati odmah, što vas sve čeka i kako si što više olakšati studentski život. Ispiti državne mature voze velikom brzinom prema naprijed, a nakon službene objave rezultata 16. srpnja nove generacije studenata stižu na fakultete diljem Hrvatske.

Kako bi brucoši dobili informacije vezane uz studij, poput onih kako koristiti Studomat ili izabrati izborne predmete, Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu traže volontere za rad na upisima za preddiplomske studije. Studentski zbor ovoga fakulteta poziva studente da se prijave za volontiranje na dan kada se obavljaju upisi njihova studija. Predviđeno je da će se upisi odvijati u periodu od 17. do 19. srpnja od 8:00 do 14:30 sati prema rasporedu koji možete pogledati na poveznici.

Prijave za volontiranje traju do 2. srpnja, na e-mail koji također možete vidjeti u ranije navedenoj poveznici.

Članak je objavljen u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće. Projekt provodi udruga Studentski informativni kutak, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO: PIXABAY