LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj Sveučilišta u Rijeci

Dodjeljuje se godišnja nagrada najuspješnijem studentu s invaliditetom

Do 15. studenog 2020. godine traju prijave za nagradu Sveučilišta u Rijeci najuspješnijem studentu s invaliditetom ili studentu s drugim teškoćama.

Do 15. studenog 2020. godine traju prijave za nagradu Sveučilišta u Rijeci najuspješnijem studentu s invaliditetom ili studentu s drugim teškoćama.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaj za dodjelu godišnje nagrade najuspješnijem studentu s invaliditetom u iznosu od 1.000,00 kn. Prijaviti se mogu redovni studenti upisani u akademskoj godini 2020/2021. na preddiplomski, ili diplomski, ili integrirani (preddiplomski i diplomski) sveučilišni studij, ili preddiplomski stručni, ili specijalistički diplomski stručni studij ovoga sveučilišta ili njegovih sastavnica.

Uvjet je da su studenti s invaliditetom (60-postotnim ili većim) ili studenti s drugim teškoćama, zbog čega prilažu potvrdu liječnika školske/sveučilišne medicine, te da im je prosjek ocjena u prethodnoj akademskoj godini 3,500 ili više. Nadalje, trebaju biti studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini prikupili najmanje 30 ECTS-bodova, ne smiju biti stegovno kažnjavani, a na istoj razini studija nagradu mogu dobiti samo jednom.

Prijavni obrazac, kao i popis dokumentacije koja je potrebna za sudjelovanje, nalaze se na poveznici. Prijavni obrazac može se dostaviti na dva načina: prvi je način elektroničkom poštom na adresu uredssi@uniri.hr, dok drugi podrazumijeva slanje poštom na adresu: Sveučilišni savjetovališni centar, Ured za studente s invaliditetom, Radmile Matejčić 2, 51 000 Rijeka. U oba slučaja treba staviti napomenu kako je obrazac u svrhu Natječaja za dodjelu nagrade.

Rok je za podnošenje prijave 15. studenog 2020. godine. Rezultati Natječaja bit će objavljeni najkasnije 3. prosinca 2020. godine na mrežnim stranicama Ureda za studente s invaliditetom, a svi će kandidati o rezultatima biti obaviješteni e-poštom.

FOTO: PIXABAY