LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Spektakl studenata dentalne medicine

Dođite na DENTAKL i pobijedite strah od stomatologa

Udruga studenata dentalne medicine (USDM) poziva sve koji se boje stomatologa na ugodno druženje koje će se odvijati u obliku priredbe i izložbe studentskih radova.

Udruga studenata dentalne medicine (USDM) poziva sve koji se boje stomatologa na ugodno druženje koje će se odvijati u obliku priredbe i izložbe studentskih radova.

Udruga studenata dentalne medicine (USDM) neprofitna je organizacija koja okuplja studente Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Organizirajući razne obrazovne, znanstvene, društvene i sportske aktivnosti radi na unaprjeđenju i promociji struke te zdravstvene zaštite pacijenata.

USDM već  drugu godinu za redom organizira DENTAKL – spektakl studenata dentalne medicine, koji će se održati 4. prosinca u Kulturnom centru Travno (KUC).

DENTAKL je kulturno-umjetnički događaj kojim na zanimljiv način nastojimo prikazati drugu stranu studiranja, dati prijedloge mladima kako organizirati ono malo slobodnog vremena te pozvati sve koji se boje stomatologa na ugodno druženje koje će se odvijati na pozornici u obliku priredbe i izložbe studentskih radova u predvorju KUC-a.

Prvi je DENTAKL svojim vrckastim karakterom i svježinom privukao pažnju šire publike i medija. Kreativnost i inovativnost budućih stomatologa brzo je prepoznata te je događaj nagrađen Posebnom rektorovom nagradom i Plaketom svete Apolonije (zaštitnice stomatologa).

Ove godine DENTAKL će biti obogaćen novim izvedbama sposobnih, ambicioznih mladih ljudi koji svoje slobodno vrijeme koriste na kvalitetan način, koji omogućuju da adekvatna oralna higijena prestane biti nepoznanica te da zajedničkim snagama pridonesu rješavanju javnozdravstvenog problema: straha od stomatologa.

 

FOTO: UDRUGA STUDENATA DENTALNE MEDICINE