LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Info zona

Dođite na besplatno savjetovanje o studiju u Velikoj Britaniji

Organizacija UniWorld Hrvatska zainteresiranima nudi besplatno savjetovanje i pomoć tijekom cijelog postupka prijave za studij u Velikoj Britaniji.

Organizacija UniWorld Hrvatska zainteresiranima nudi besplatno savjetovanje i pomoć tijekom cijelog postupka prijave za studij u Velikoj Britaniji.

U četvrtak, 12. studenog, u 19:30 u Info zoni organizacija UniWorld Hrvatska nudi besplatno savjetovanje i pomoć učenicima i studentima koji žele započeti ili nastaviti svoje studije u Velikoj Britaniji.

UniWorld je međunarodna, neprofitna organizacija s akreditacijom britanskih sveučilišta koja zainteresiranima nudi besplatno savjetovanje i pomoć tijekom cijelog postupka prijave - od biranja sveučilišta, uspješnog podnošenja molbe pa sve do dobivanja financijske pomoći i stipendija. U suradnji sa Školom stranih jezika Pitagora zainteresiranima je omogućeno i besplatno probno polaganje Cambridge testa engleskog jezika, bez kojega nije moguće upisati fakultet u Velikoj Britaniji.

UniWorld u Europi djeluje već 8 godina te je savjetovao više od 6 tisuća učenika i studenata. Kao srebreni sponzor sudjelovao je i na 11. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja koji se 13. i 15. listopada ove godine održao u Zagrebu i Rijeci. Ove godine u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Rijeci i Zagrebu organizirali su i Study Abroad Day, sajam obrazovanja na kojemu je sudjelovalo 12 britanskih sveučilišta. U svibnju 2016. Study Abroad Day organizirat će ponovno u Splitu te će sudjelovati predstavnici 20 sveučilišta.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Najave drugih događanja u Info zoni dostupne su na infozona.hr/program.

FOTO: INFO ZONA