LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Welcome Day

Dobrodošlica za sve strane studente

Ovaj petak na Rektoratu će se održati Dan dobrodošlice za sve strane studente koji u Hrvatskoj studiraju u sklopu Erasmus programa.

Ovaj petak na Rektoratu će se održati Dan dobrodošlice za sve strane studente koji u Hrvatskoj studiraju u sklopu Erasmus programa.

U petak, 7. ožujka 2014. godine će se na Rektoratu u Zagrebu održati Welcome Day - Dan posvećen svim stranim studentima koji su dio projekta međunarodne razmjene studenata. Organizator ovog događaja je Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, a otvaranje će u petak početi govorom prorektorice za studente Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Blaženke Divjak.

Nakon toga će se predstaviti projekti vezani uz međunarodne aktivnosti i suradnju, te mogućnosti studiranja na engleskom jeziku, kao i poduka stranih studenata hrvatskom jeziku. Hrvatski će studenti onima iz inozemstva prikazati način života u Zagrebu, te aktivnosti kojima se mogu pridružiti.

Prema sadašnjim informacijama na Sveučilištu u Zagrebu će tijekom ljetnog semestra 2013./2014. godine na razmjeni biti oko 350 studenata, a njih najviše je iz programa Erasmus. Najviše će studenata biti na Filozofskom fakultetu, Ekonomskom i Pravnom, a sve detalje o programu možete pronaći ovdje.

FOTO: SVEUČILIŠTE U ZAGREBU