LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

„Dobrilijada 2024”: vraća se poznata brucošijada s rock, punk, hip-hop, r'n'b, electro i disco-hitovima

Ovaj glazbeni spektakl namijenjen je ne samo brucošima nego i svim studentima koji nisu imali priliku sudjelovati na prošlim brucošijadama.

Ovaj glazbeni spektakl namijenjen je ne samo brucošima nego i svim studentima koji nisu imali priliku sudjelovati na prošlim brucošijadama.

Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli najavio je Dobrilijadu 2024., dugoočekivanu brucošijadu, koja će se održati 25. listopada 2024. u Kaštelu u Puli. Taj glazbeni spektakl namijenjen je ne samo brucošima nego i svim studentima koji nisu imali priliku sudjelovati na prošlim brucošijadama.

Naime, Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli nedavno je objavio obavijest o raspodjeli financijskih sredstava za financiranje studentskih programa u 2024. godini koje provode studentske organizacije ili pojedini studenti. Sukladno provedenom natječaju Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, dodijeljeno je 4853 eura za provedbu projekta Dobrilijada 2024 (Brucošijada).

Najpopularnija zagrebačka brucošijada dovodi preko 15 izvođača! Ove godine ima i jedna novost



Festival će ponuditi raznoliku glazbenu paletu koja uključuje rock, punk, hip-hop, r’n’b, electro i disco. Taj događaj pružit će studentima priliku da se opuste, upoznaju i zabave uz nastupe različitih glazbenih izvođača. Iz Studentskog zbora poručuju kako će detaljnije informacije o programu i izvođačima biti dostupne uskoro.
 

„Znamo da mnogi studenti iskorištavaju ljeto radeći, a punom parom radimo i mi. Više informacija uskoro!” –poručili su na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SZPU (@studentskizborpula)

IZVOR: STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA JURJA DOBRILE U PULI
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA