LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
YERUN

Dizajnirajte logotip i osvojite novčanu nagradu te put i smještaj u Bruxellesu!

Pobjednički dizajn bit će nagrađen novčanom nagradom u iznosu od 500 eura, a autor će biti pozvan na slavljeničku konferenciju u Bruxellesu.

Pobjednički dizajn bit će nagrađen novčanom nagradom u iznosu od 500 eura, a autor će biti pozvan na slavljeničku konferenciju u Bruxellesu.

Mreža mladih europskih istraživačkih sveučilišta – YERUN, obilježava svoj deseti rođendan sljedeće godine uz posebnu inicijativu koja poziva studente sveučilišta članica da sudjeluju u kreiranju novog logotipa. Ova značajna prekretnica naglašava desetljeće poticanja suradnje, inovacija i izvrsnosti u europskom istraživanju, obrazovanju i inovacijama.

Misao vodilja za desetu godišnjicu ističe identitet mladih istraživačkih sveučilišta, slavi suradnički duh, inovativnost te naglašava predanost otvorenosti i utjecaju u akademskom i istraživačkom svijetu. Svi zainteresirani studenti pozvani su da predlože svoje dizajnerske ideje i kreativne koncepte koji će oblikovati novi vizualni identitet YERUN-a.

Na izložbi poznatog dizajnerskog studija u Dubrovniku našao se logotip jednog hrvatskog sveučilišta



Logotip treba biti originalan, kreativan i vizualno privlačan. Ne traži se kreiranje potpuno novog logotipa, već ažurirana verzija za korištenje tijekom desete godišnjice koja slijedi postojeće karakteristike logotipa. Dizajn bi trebao biti inspiriran elementima koji predstavljaju misiju YERUN-a, njegove vrijednosti te teme desete godišnjice. Prijedlozi moraju biti u vektorskom formatu (AI, EPS ili SVG) te u PNG formatu, u boji, crno-bijeli te uz kratko objašnjenje koncepta dizajna. Svaki sudionik može predložiti najviše jedan logotip, a moguće je sudjelovati pojedinačno ili timski.

„Mjesec hrvatske knjige” ima novi vizualni identitet. Provjerite je li odabran najbolji prijedlog



Pobjednički projekt bit će objavljen u listopadu 2024. godine te će biti nagrađen novčanom nagradom u iznosu od 500 eura, a autor(i) će biti pozvan na središnji događaj obilježavanja desete godišnjice, odnosno na slavljeničku konferenciju YERUN-a koja će se održati u Bruxellesu u lipnju 2025. godine. Troškovi puta i smještaja biti će pokriveni.

Osmisli logotip za Mjesec hrvatske knjige i osvoji vrijednu nagradu



Za sudjelovanje u natječaju, potrebno je poslati prijedlog dizajna na e-mail adresu info@yerun.eu do 20. rujna 2024. godine. Prijedlozi trebaju sadržavati ime i prezime autora, afilijaciju (sveučilište) te kontakt podatke. Predmet e-maila treba biti jasno označen kao Project Logo YERUN 10th Anniversary_[ime i prezime]. Više informacija možete saznati u tekstu natječaja.
IZVOR: MREŽA MLADIH EUROPSKIH ISTRAŽIVAČKIH SVEUČILIŠTA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA