LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konferencija

#DigitalnaKarijera ne zaobilazi ni FOI

U organizaciji Netokracije, ove srijede se održava konferencija #DigitalnaKarijera na Fakultetu organizacije i informatike.

U organizaciji Netokracije, ove srijede se održava konferencija #DigitalnaKarijera na Fakultetu organizacije i informatike.

Na Fakultetu organizacije i informatike, 31. svibnja s početkom u 17:00 sati održat će se konferencija #DigitalnaKarijera powered by bonbon. Okupit će više od stotinu studenata koji će imati priliku čuti više o razvoju digitalnog poslovnog puta Marka Jukića, osnivača brzorastućeg startupa Vollo, koji je ušao i u zagrebački akcelerator Startup Factory.

Program uključuje i raspravu pod nazivom Konkretno, što ti treba za digitalnu karijeru?, gdje će se na opušten način pričati o relevantnim i potrebnim digitalnim vještinama i alatima koji su mladima nužni da naprave svoj digitalni zaokret. Panel će okupiti predstavnike digitalnih poslodavaca, među njima Nataša Atlija iz Megatrend poslovnih rješenja.

Glavni organizator je Netokracija, a tehničku podršku konferenciji pružaju Centar za podršku studentima i razvoj karijera te Studentski zbor FOI-ja. Osim generalnog pokrovitelja, bonbona, događaj podržavaju NOA, svjetski priznate domene za digitalnu karijeru .ME, inovacijski partneri Novathon #withPBZ, Megatrend poslovna rješenja, Falkensteiner Hotels & Residences, CARNet i edukacijski partneri SmartNinja Hrvatska.

Više o konferenciji doznajte na Facebook događaju #DK Varaždin, a više informacija o događajima koji slijede potražite na stranici digitalnakarijera.me.

FOTO: FOI