LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Združeni studij FAZOS-a i FERIT-a

Digitalna poljoprivreda na engleskom jeziku – upiši diplomski studij s fokusom na inovacije

Diplomski studij Digitalna poljoprivreda otvara vrata prema širokom spektru karijernih mogućnosti, od upravljanja poljoprivrednim gospodarstvima do rada u tehnološkim kompanijama specijaliziranim za poljoprivredu.

Diplomski studij Digitalna poljoprivreda otvara vrata prema širokom spektru karijernih mogućnosti, od upravljanja poljoprivrednim gospodarstvima do rada u tehnološkim kompanijama specijaliziranim za poljoprivredu.

Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek (FAZOS) i Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek (FERIT) pozivaju sve zainteresirane na prijavu i upis na združeni diplomski studij Digitalna poljoprivreda (Digital agriculture) na engleskom jeziku. Taj program, namijenjen studentima iz različitih područja, pruža najnovija znanja i vještine potrebne za uspjeh u brzo mijenjajućem svijetu poljoprivrede.

Diplomski studij Digitalna poljoprivreda otvara vrata prema širokom spektru karijernih mogućnosti, od upravljanja poljoprivrednim gospodarstvima, do rada u tehnološkim kompanijama specijaliziranima za poljoprivredu. Program obuhvaća napredne teme, kao što su precizna poljoprivreda, modeliranje u poljoprivredi, primjena dronova, IoT tehnologija i mnoge druge, a nastavno osoblje sastavljeno je od priznatih stručnjaka i istraživača s bogatim iskustvom u području digitalne poljoprivrede. Kroz laboratorijske vježbe, terenski rad i projekte, studenti imaju priliku primijeniti teorijska znanja u stvarnim situacijama. Također, studenti imaju priliku povezati se s industrijskim liderima i obavljati praksu u renomiranim tvrtkama.

Ne propustite „Dane otvorenih vrata” i „Dane karijera” na FERIT-u. Evo što vas očekuje u bogatom programu



Program je idealan za studente koji su završili preddiplomski studij iz područja poljoprivrede, biologije, informatike, ekonomije ili srodnih disciplina. Prijave su otvorene do 28. rujna 2024. godine, a potrebno je ispuniti online prijavu i priložiti potrebnu dokumentaciju. Dodatne informacije možete pronaći na sljedećem linku ili na sljedećoj web-stranici. Zainteresirani se mogu obratiti i preko e-maila na adresu digitalagriculture@fazos.hr.
IZVOR: SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU
FOTO: GETTY IMAGES