LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Slavonska udruga studenata

Deseti malonogometni turnir u sklopu Radićevih dana 2024.

Događaj predstavlja savršenu priliku za sve nogometaše, kao i one koji se tako osjećaju, da pokažu svoje vještine i uživaju u sportskom natjecanju.

Događaj predstavlja savršenu priliku za sve nogometaše, kao i one koji se tako osjećaju, da pokažu svoje vještine i uživaju u sportskom natjecanju.

Slavonska udruga studenata najavljuje deseti po redu malonogometni turnir, koji će se održati u sklopu Radićevih dana 2024. godine. Događaj predstavlja savršenu priliku za sve nogometaše, kao i one koji se tako osjećaju, da pokažu svoje vještine i uživaju u sportskom natjecanju. Turnir će se održati u petak i subotu, 24. i 25. svibnja 2024. godine, na Terenima Studentskog doma Stjepana Radića s početkom u 9 sati.

Broj ekipa ograničen je, a prijave za sudjelovanje otvorene su do 21. svibnja 2024. godine te se zaprimaju putem Google Forms obrasca. Kotizacija po timu iznosi 50 eura, a svaka ekipa mora prijaviti najmanje pet, a najviše deset igrača. Za svakog sljedećeg igrača doplaćuje se 20 eura, a dodatan broj igrača ograničen je na brojku od četiri.Turnir će se igrati prema sistemu 4+1, te će se primjenjivati klasična futsal-pravila.

Donosimo cijenu za ljetni smještaj u Studentskom domu „Stjepan Radić“



Pehari i medalje osigurani su za tri najbolje plasirane ekipe. Pehare će dobiti i najbolji igrač, najbolji strijelac te najbolji golman turnira. Uz to, dijelit će se i sljedeće nagrade za najbolje ekipe:
  • 1. mjesto: 300 eura
  • 2. mjesto: 200 eura
  • 3. mjesto: 100 eura

Prve procjene ukazuju kako je propucano staklo na Savi?


Nakon prijave predstavnici ekipa dobit će povratnu informaciju i daljnje upute na broj mobitela. Također, dokumenti s pravilima i osnovnim informacijama bit će dostavljeni predstavnicima ekipa prilikom potvrđene prijave. Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu se mogu obratiti organizatorima – Tomislavu na broj 099 410 2429 te Zvonimiru na broj 095 535 3271.
 

Studenti se pozivaju na akciju dobrovoljnog darivanja krvi u domu na Savi


IZVOR: SLAVONSKA UDRUGA STUDENATA
FOTO: UNSPLASH