LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mreža mladih Hrvatske 

Demonstracija inovacija u Zagrebu 

Mreža mladih Hrvatske poziva zainteresirane mlade da se priključe hibridnom eventu koji će se održati 15. rujna u prostoru Kuće ljudskih prava u Zagrebu.

Mreža mladih Hrvatske poziva zainteresirane mlade da se priključe hibridnom eventu koji će se održati 15. rujna u prostoru Kuće ljudskih prava u Zagrebu.

Demonstracija inovacija održava se u sklopu projekta The Melting Pot koji je Erasmus + projekt čiji je cilj spajati organizacije koje rade s mladima i kulturne institucije iz Srbije, Hrvatske i Republike Sjeverne Makedonije kako bi se kulturne institucije približile mladima kroz stvaranje i testiranje kulturnih programa za mlade. Kroz ovaj projekt razvija se međusektorska suradnja između mladih i kulture te inovativne, interaktivne i inkluzivne metode i alati za rad s mladima u kulturnim institucijama.

The Melting Pot u okviru Erasmus+ projekta provode Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada – NAPOR, kao nositeljica projekta, u suradnji s partnerskim organizacijama Galerija Matice Srpske, Sojuz za mladinska rabota Skopje, Opštinska ustanova Muzeja na grad Negotino, Pogon – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade te Mreža mladih Hrvatske. 

Svi zainteresirani pozvani su se priključiti hibridnom događanju Demonstracija inovacija koje će se održati 15. rujna 2022. u Zagrebu u trajanju od 11 do 16 sati
u prostoru Kuće ljudskih prava (Selska cesta 112c) u Zagrebu.

Ako ste:
- mlada osoba (od 15 do 30 godina)
- mlada osoba (od 15 do 30 godina) s manje mogućnosti - članovi nacionalnih manjina, osobe s ruralnih područja, osobe s invaliditetom, mladi u NEET statusu, itd.
- radnik_ca s mladima (youth worker)
- radnik_ca u kulturi odnosno u kulturnom sektoru
i želite saznati više o primjerima dobrih praksi i metoda rada s mladima u kulturi, povezati se i upoznati s drugim kolegama_icama, ali i sami probati neke od alata za rad s mladima u kulturi, prijavnicu možete ispuniti na poveznici

FOTO: UNSPLASH