LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehničko veleučilište u Zagrebu

Dekanica TVZ-a održala svečani prijem za rukometaše koji se spremaju na europsko prvenstvo u Portugalu

Dekanica je igračima uručila zahvalnice za izvanredne rezultate i njihov doprinos promociji veleučilišta kroz sport.

Dekanica je igračima uručila zahvalnice za izvanredne rezultate i njihov doprinos promociji veleučilišta kroz sport.

Rukometna ekipa Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (TVZ) postigla je ove godine izvanredne uspjehe osvojivši prvo mjesto na nekoliko važnih natjecanja, uključujući STEM Games, Zagrebačko sveučilišno sportsko prvenstvo i Državno sveučilišno sportsko prvenstvo.

Kao priznanje za njihova postignuća dekanica TVZ-a organizirala je svečani prijem za tim u prostorijama na Vrbiku. Prilikom ovog susreta, osim što su se osvrnuli na dosadašnje uspjehe, rukometaši su predstavili ambiciozan plan za sezonu 2024/2025. Naime, kao prvaci države spremaju se braniti boje TVZ-a na Europskom sveučilišnom sportskom prvenstvu, koje će se održati u Portugalu. Tim se ovom prilikom zahvalio upravi TVZ-a na podršci te istaknuo važnost motivacije i resursa koje im institucija pruža, kako bi ostvarili što bolje rezultate u nadolazećim izazovima.

Studenti TVZ-a na novoj lokaciji s modernim predavaonicama uče o VR-u, grafičkom dizajnu i razvoju igara


 

„Ovim putem rukometna ekipa TVZ-a zahvaljuje cijelom TVZ-u na podršci i lijepim željama prilikom ostvarenja ovih, vrlo ambicioznih sportskih planova u predstojećoj sezoni.”


Dekanica je igračima uručila zahvalnice za izvanredne rezultate i njihov doprinos promociji veleučilišta kroz sport. Prijem je poslužio kao motivacija rukometašima za predstojeću sezonu.

I ove se godine održava Zagreb Design Week, ulaz je besplatan


 
IZVOR: TEHNIČKO VELEUČILIŠTE U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA