LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novoupisani studenti

Dekan zagrebačkog fakulteta brucošima obećao obrazovanje na svjetskoj razini, ali i zatražio razumijevanje jer još traje obnova

Studiranje na fakultetu, kako je istaknuo, nudi mnogo više od samih predavanja – pruža priliku za bogato i ispunjeno studentsko iskustvo.

Studiranje na fakultetu, kako je istaknuo, nudi mnogo više od samih predavanja – pruža priliku za bogato i ispunjeno studentsko iskustvo.

Dekan Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Ivan Koprić uputio je dobrodošlicu novoupisanim studentima. Istaknuo je ponos zbog velikog broja upisanih studenata, naglašavajući obvezu fakulteta da im pruži obrazovanje na najvišoj razini, usporedivo s europskim i svjetskim standardima.

U tijeku su upisi za online tečajeve stranih jezika za pravnike, u ponudi su ova tri jezika


Osim akademskog uspjeha, dekan je pozvao studente da se aktivno uključe u razne aktivnosti izvan nastave, poput međunarodnih projekata, studentskih udruga, volontiranja i Erasmus+ programa. Studiranje na fakultetu, kako je istaknuo, nudi mnogo više od samih predavanja – pruža priliku za bogato i ispunjeno studentsko iskustvo.

Na zagrebačkom PMF-u već je godinama ustaljena praksa mentoriranja brucoša, a evo kakvu pomoć možete dobiti


Iako dio zgrada fakulteta prolazi kroz obnovu, dekan je pozvao na razumijevanje i suradnju, uz obećanje da će nastava i dalje biti izvrsna. Studenti se za sve informacije mogu obratiti nastavnicima, administraciji i dekanu, a redovito praćenje obavijesti ključno je za uspjeh.

IZVOR: FACEBOOK PRAVNI FAKULTET U ZAGREBU
FOTO: FACEBOOK PRAVNI FAKULTET U ZAGREBU