LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Definirani rokovi i procedura useljenja u studentske domove

Studenti će se u svoje rezervirane sobe moći useliti od 26.9.2020. do 2.10.2020. od 7 do 13 sati. Donosimo i ostale važne informacije.

Studenti će se u svoje rezervirane sobe moći useliti od 26.9.2020. do 2.10.2020. od 7 do 13 sati. Donosimo i ostale važne informacije.

Studentski centar Split objavio je rokove i proceduru prema kojima će se studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u nekom od studentskih domova useljavati u svoje sobe. Ako nisu odustali od doma, obavezni su prije samog useljenja rezervirati svoje sobe.


Vezano: Studenti će uskoro moći rezervirati sobe u splitskim domovima; evo i kako


Studenti će se u svoje rezervirane sobe moći useliti od 26. 9. 2020. do 2. 10. 2020. od 7 do 13 sati. Prilikom useljenja potrebno je donijeti uplatnicu ili potvrdu o uplati stanarine za mjesec listopad te potvrdu o redovnom upisu na fakultet i potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu ne stariju od 6 mjeseci. Sa sobom svakako trebaju imati i osobnu iskaznicu koju će morati dati na uvid. Također, ne smiju zaboraviti osobnu krevetninu, tj. deke, plahte, jastučnice i sl.

Obavijest o načinu useljenja te potrebnoj dokumentaciji za studente koji su ostvarili pravo na smještaj u Đačko-učeničkom domu u Splitu bit će objavljena naknadno na web-stranici Đačko-učeničkog doma u Splitu i na web-stranici SC-a Split.

FOTO: FACEBOOK