LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za novo iskustvo

Davis Cup u Splitu traži volontere

'Inside look' u svijet tenisa i organizacije Davis Cup-a.

'Inside look' u svijet tenisa i organizacije Davis Cup-a.

Davis Cup Split 2023. traži volontere te poziva sve ljubitelje tenisa i sportske organizacije da se uključe u volonterski program. Ovo je idealna prilika da pogledate iza kulisa u svijet organizacije i tenisa. 

Split će od 12. do 17. rujna biti ugostitelj D grupe Davis Cup-a, koju čine natjecatelji reprezentacije Hrvatske, Nizozemske, SAD-a i Finske.  Turnir počinje treninzima te će uključivanje volontera biti već od 6. rujna 2023..

Sveukupno se traži 45 volontera koji će biti podijeljeni u pet timova, sukladno željama o čemu ovisi i termin volontiranja:


Akreditacijski tim 


Volonteri u ovom timu pomoći će u izradi akreditacija, unos podataka i fizička izrada.Tim je aktivan u terminu od 6. do 15. rujna., termini po dogovoru, a potrebne su dvije osobe
 

Sportski tim 


Volonteri u ovom timu brinu o dočeku reprezentacija, loptica, ručnika, vode. Sportski tim aktivan je za vrijeme mečeva ali i treninga, od 8. do 17. rujna, od 9.00 do kraja mečeva. Tim je aktivan u dvije smjene te je potrebno 14 osoba
 

Medijski tim 


Volonteri u ovom timu bit će podrška novinarima u press centru zaduženi za distribuciju statističkih podatka, usmjeravanje u mix zoni, organizaciju novinskih konferencija... Posebni uvjeti: Obavezno znanje stranih jezika. Tim je aktivan u terminu od 11. do 17. rujna., 8.00 h -18.00 h te su potrebne dvije osobe.
 

Tim za usmjeravanje gledatelja


Volonteri u ovom timu bit će podrška gledateljima kako bi što lakše našli put do svojih sjedala i odgovorili na eventualna pitanja. Prednost volonterima koji poznaju tenis s obzirom na mogućnost gledanja mečeva. Tim je aktivan u terminu od 12. do 17. rujna, 14.00 h - do kraja meča (približno 22h). Potrebne 22 osobe.
 

Pomoć u uredu 


Volonteri u ovom timu bit će podrška u uredu organizacije turnira. Tim je aktivan u terminu od 10. do 17. rujna, 8.00 h -18.00 h te su potrebne dvije osobe

Svi koji žele sudjelovati kao volonteri proći će kroz edukaciju prije nego se pridruže timu. Svi volonteri dobit će službenu akreditaciju događaja, majicu i obrok za vrijeme njihove smjene. Svi su dobrodošli da se prijave, bez obzira na prethodno iskustvo!

Prijaviti se možete ovdje.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA