LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
dobrovoljno darivanje krvi

Darujte krv na Kampusu u Rijeci i pomozite drugima! Osigurani obroci i pokloni u znak zahvalnosti

Ovo je izvrsna prilika za sve koji žele pomoći drugima, stoga se pozivaju svi koji mogu, da se pridruže ovoj plemenitoj akciji.

Ovo je izvrsna prilika za sve koji žele pomoći drugima, stoga se pozivaju svi koji mogu, da se pridruže ovoj plemenitoj akciji.

Na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, sutra, 15. listopada 2024. godine, od 12 do 16 sati, održat će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Ova inicijativa organizirana je u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem, Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka.

Riječko sveučilište reagiralo na medijske objave o nečistoj vodi na riječkom Kampusu, evo što kažu


Akcija će se odvijati u holu Zgrade sveučilišnih odjela, smještenoj na adresi Radmile Matejčić 2 u Rijeci. Pozivaju se svi zainteresirani darivatelji krvi, uključujući studente, profesore, zaposlenike te druge građane, da se odazovu akciji i pomognu u spašavanju života.

Studentski zbor iz Pule organizira plemenitu akciju darivanja krvi, evo gdje i vi možete darovati krv i pomoći nekome


Organizatori podsjećaju da od posljednjeg darivanja krvi treba proći minimalno tri mjeseca, a zainteresirani darivatelji mogu provjeriti svoj status na licu mjesta. Svima koji sudjeluju bit će osiguran obrok i poklon u znak zahvalnosti za njihov doprinos.

IZVOR: TEHNIČKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U RIJECI
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA