LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Agronomski fakultet u Zagrebu

Dani doktorata biotehničkog područja u Zagrebu, prvi put uključeni i doktorandi s inozemnih sveučilišta

Studenti doktorskih studija Agronomskog fakulteta, Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije te Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta predstaviti će svoja istraživanja i dosadašnja postignuća.

Studenti doktorskih studija Agronomskog fakulteta, Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije te Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta predstaviti će svoja istraživanja i dosadašnja postignuća.

Na Sveučilištu u Zagrebu, 12. i 13. rujna 2024. godine, održat će se Dani doktorata biotehničkog područja – dvodnevni znanstveni skup, na kojem će studenti doktorskih studija Agronomskog fakulteta, Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije te Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta predstaviti svoja istraživanja i dosadašnja postignuća.

Delegacija poznatog pariškog sveučilišta posjetila Sveučilište u Zagrebu, razgovaralo se o budućoj suradnji


Posebna značajka ovogodišnjeg izdanja jest sudjelovanje doktoranada s inozemnih sveučilišta, čime se otvara prostor za razmjenu ideja i jačanje međunarodne znanstvene suradnje. Studenti će svoja istraživanja predstaviti kroz usmenim izlaganjima i poster-prezentacijama, a sažeci njihovih radova objedinjeni su te će biti tiskani u službenom Zborniku sažetaka radova. Izlaganja će se održavati na hrvatskom i engleskom jeziku, omogućujući time široj publici da se upozna s aktualnim istraživanjima u području biotehničkih znanosti.

Planirate upisati studij ili nastaviti svoje obrazovanje? Ne propustite Smotru Sveučilišta u Zagrebu uživo ili online


To događanje od velike je važnosti za jačanje znanstvenog dijaloga i promicanje inovacija u biotehničkom području, a s obzirom na sudjelovanje međunarodnih doktorskih studenata, dodatno doprinosi globalnom umrežavanju i širenju znanja. Bogati dvodnevni program završit će zajedničkim ručkom i druženjem na Pokušalištu Jazbina, prostoru Agronomskog fakulteta, gdje će sudionici imati priliku neformalno razgovarati i razmijeniti ideje.

Rektor Sveučilišta u Zagrebu Lakušić izabran u prestižnu radnu skupinu EUA, koju čini preko 900 sveučilišta


Cijeli program događaja nalazi se ovdje, dok Zbornik sažetaka možete pronaći na sljedećoj poveznici.

IZVOR: FAKULTET ŠUMARSTVA I DRVNE TEHNOLOGIJE U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA