LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Trodnevni događaj

Danas počinju Dani karijera na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu

Ovaj događaj, koji je postao tradicionalan, ponovno će okupiti studente, alumnije i potencijalne poslodavce, nudeći im priliku za umrežavanje, usavršavanje vještina i stjecanje korisnih informacija za daljnji profesionalni razvoj.

Ovaj događaj, koji je postao tradicionalan, ponovno će okupiti studente, alumnije i potencijalne poslodavce, nudeći im priliku za umrežavanje, usavršavanje vještina i stjecanje korisnih informacija za daljnji profesionalni razvoj.

Na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održat će se treće izdanje Dana karijera, od 20. do 22. svibnja 2024. godine. Ovaj događaj, koji je postao tradicionalan, ponovno će okupiti studente, alumnije i potencijalne poslodavce, nudeći im priliku za umrežavanje, usavršavanje vještina i stjecanje korisnih informacija za daljnji profesionalni razvoj.

Prvi dan manifestacije, odnosno Alumni dan, bit će posvećen bivšim studentima, a sada uspješnim stručnjacima u svojim područjima. Dr. med. vet. Jadranko Boras i dr. med. vet. Olivija Frances Kaloyianni će održati inspirativna predavanja i podijeliti svoja iskustva iz prakse. Njihova izlaganja pružit će dragocjene uvide u razvoj karijere u veterinarskoj medicini i poslužit će kao motivacija sadašnjim studentima.

Raspisan natječaj za specijalizaciju u veterini: saznajte koji su sve smjerovi dostupni



Drugi dan bit će obilježen radionicama koje će pomoći studentima u razvoju ključnih vještina. Program uključuje radionice: Wordionica ili kako oblikovati seminarski radPowerpointiranje ili kako napraviti moćne prezentacije, Malim koracima do velikih vještina te Simulacije razgovora za posao, gdje će se prisutni moći pripremiti i uvježbati svoj pristup za stvarne intervjue s poslodavcima.

Potpisan sporazum o suradnji između veterinarskih fakulteta Zagreba i Istanbula


Zadnji dan Dana karijera posvećen je Karijernom kutku, gdje će studenti imati priliku susresti se s potencijalnim poslodavcima. Ovo je jedinstvena prilika za studente da saznaju više o mogućnostima zapošljavanja i izgrade vrijedne poslovne kontakte.

Cijeli program možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Što sve možeš s diplomom socijalnog rada? Saznaj na Danima karijera


 

IZVOR: VETERINARSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: VETERINARSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU