LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska natjecanja

Danas počinje ovogodišnji LUMEN Week; još možete sudjelovati!

Na Lumen platformi eSTUDENT ovoga tjedna organizira natjecanja i panel-rasprave iz četiriju područja.

Na Lumen platformi eSTUDENT ovoga tjedna organizira natjecanja i panel-rasprave iz četiriju područja.

Za studente, a ujedno kreativne i inovativne osobe koje vole natjecanja i istraživanja, predstavljamo vam ovogodišnje natjecanje pod nazivom Lumen WEEK u sklopu platforme Lumen koja objedinjuje četiri područja: Development, Engineering, Bussines i Data science.

Što možete očekivati od LUMEN Weeka?

U sklopu otvorenja LUMEN platforme moći ćete prisustvovati panel-raspravi u svakome od 4 navedena područja, gdje ćete čuti predstavnike poduzeća koji su ovogodišnji partneri natjecanja i saznati više informacija o aktualnim temama iz prve ruke. Kako bi i oni čuli vas, osiguran je i Q&A dio. Natjecanje neće proći bez kviza pa ćete ga tako moći i zaigrati te osvojiti nagrade. Da biste imali tu mogućnost, trebate se prijaviti na poveznici.

Kakva vas natjecanja očekuju iz određenih područja? 

Iz područja developmenta očekuje vas LUMEN Development – najveće studentsko natjecanje u izradi web i mobilnih aplikacija u Hrvatskoj i regiji (nasljednik App Start Contesta). LUMEN Engineering jedinstveno je edukativno natjecanje u izradi praktičnih rješenja na zadane teme iz područja elektrotehnike (nasljednik Elektroboja). U području Bussines organizira se LUMEN Bussines – vodeće i jedno od dugovječnijih natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva iz različitih područja u Hrvatskoj i regiji (nasljednik Case Study Competitiona). LUMEN Data science natjecanje je u dubinskoj analizi velikih količina podataka, strojnog učenja i umjetne inteligencije (nasljednik Mozgala).

Osim natjecanja, organiziraju se panel-rasprave i to prema sljedećem rasporedu:

  • LUMEN Week: Development – utorak u 17:00
  • LUMEN Week: Engineering – srijeda u 17:00
  • LUMEN Week: Business – četvrtak u 17:00
  • LUMEN Week: Data science – petak u 15:00.

Sve detalje možete pronaći na Facebook stranici organizatora – udruge eSTUDENT ili na službenom Facebook događaju!

FOTO: PIXABAY