LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet u Zagrebu

Danas dolazi konačna rang lista za zagrebački ERF. Evo kada će biti upisi

Moguće je opunomoćiti drugu osobu uz važeću punomoć ako se iz objektivnih razloga ne može osobno dovršiti upis.

Moguće je opunomoćiti drugu osobu uz važeću punomoć ako se iz objektivnih razloga ne može osobno dovršiti upis.

Danas će se objaviti konačna rang lista za upis na Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2024./2025. Rezultati će biti dostupni na web stranici www.postani-student.hr iza 15 sati. Pristupnici koji budu imali pravo upisa temeljem te rang liste trebaju se osobno upisati 18. i 19. srpnja 2024. godine na Kampusu Borongaj, na adresi Borongajska cesta 83f, u Zagrebu. Za svaki studijski program postoji precizan raspored upisa, a pristupnici trebaju donijeti svu potrebnu dokumentaciju kako bi uspješno dovršili postupak upisa prema propisima fakulteta.

Upis na studij Rehabilitacije planiran je za 18. srpnja 2024. u 8.30 sati za sve pristupnike, dok studij Logopedije organizira upis 18. srpnja 2024. u 14 sati za pristupnike s mjesta od 1. do 30. s rang liste te 19. srpnja 2024. u 8.30 sati za pristupnike od 31. mjesta do posljednjeg na rang listi. Studij Socijalne pedagogije provodi upis 19. srpnja 2024. u 12 sati za sve pristupnike.

Provjerite na kojim studijskim programima još uvijek ima mjesta za nadolazeći jesenski upisni rok



Pojedinci koji su ostvarili pravo upisa trebaju pripremiti potrebnu dokumentaciju, uključujući osobnu iskaznicu ili putovnicu, domovnicu ili e-Domovnicu, rodni list s OIB-om ili e-Rodni list, potvrdu o prebivalištu ili e-Potvrdu, te jednu fotografiju u boji dimenzija 4 cm x 6 cm. Preporučuje se ponijeti dvije kemijske olovke. Pristupnici trebaju izabrati izborne predmete za prvi semestar te pregledati Izvedbeni plan nastave za redovite prijediplomske i diplomske studije prije dolaska na upis. Više informacija o cijelom postupku upisa možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Reddit zajednica raspravlja: može li se upisati medicina sa znanjem iz poljoprivredne srednje škole?


 

„Pristupnik je za upis dužan pripremiti osobnu iskaznicu ili putovnicu. Ako pristupnik koji je ostvario pravo upisa u određeno vrijeme ne pristupi upisu ili ako nema osobnu iskaznicu/putovnicu, smatrat će se da je odustao od upisa i gubi pravo na upis.”, stoji na službenoj stranici fakulteta.


Napravi iskorak u svom obrazovanju, odaberi jedan od ovih studija za budućnost


Moguće je opunomoćiti drugu osobu uz važeću punomoć ako se iz objektivnih razloga ne može osobno dovršiti upis. U tom slučaju, punomoć je potrebno priložiti ostaloj upisnoj dokumentaciji. U punomoći je potrebno navest ime, prezime i OIB osobe koju se opunomoćuje. Zamjena opunomoćene osobe nije moguća.
IZVOR: EDUKACIJSKO-REHABILITACIJSKI FAKULTET U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK, ILUSTRACIJA