LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Danas će splitski studenti odmjeriti snage u košarci s poznatim američkim sveučilištem

Ugledna košarkaška ekipa Sveučilišta u Pennsylvaniji, poznatija kao Penn Quakersi, suočit će se s mladom, ali izuzetno talentiranom ekipom Sveučilišta u Splitu.

Ugledna košarkaška ekipa Sveučilišta u Pennsylvaniji, poznatija kao Penn Quakersi, suočit će se s mladom, ali izuzetno talentiranom ekipom Sveučilišta u Splitu.

Danas će Sokolana, domaći teren Sveučilišta u Splitu, bit će poprište nevjerojatnog košarkaškog spektakla, kada će se ugledna košarkaška ekipa Sveučilišta u Pennsylvaniji, poznatija kao Penn Quakersi, suočiti s mladom, ali izuzetno talentiranom ekipom Sveučilišta u Splitu, prenosi Portal grada Kaštela.

Sveučilište u Splitu donijelo odluku o troškovima studija za novu akademsku godinu, evo koliko ćete plaćati


Penn Quakersi već su sletjeli u Hrvatsku te su spremni za izazov protiv domaćina. S druge strane, ekipa Sveučilišta u Splitu pod vodstvom izbornika Tonija Biočića trenutačno se priprema za završnicu studentskog prvenstva Hrvatske, UniSport Finals 2024, koja će se održati u Poreču od 30. svibnja do 2. lipnja 2024. godine. Budući da dio ekipe čine i igrači iz poznatog kaštelanskog kluba Ribola, protiv sveučilištaraca iz Philadelphije nastupit će studenti, dok će momčad nadopuniti dio juniorskog sastava, koji je nakon prvenstvene sezone nastavio sa svakodnevnim treninzima.

Na Sveučilištu u Splitu dva fakulteta dobila nove, renovirane prostore, evo kako izgledaju


Očekuje se dinamična i uzbudljiva utakmica, s brzim tempom i atraktivnim potezima na objema stranama terena. Utakmica će početi danas u 18:30

IZVOR: PORTAL GRADA KAŠTELA
FOTO: UNSPLASH