LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Danas će splitski studenti odmjeriti snage u košarci s poznatim američkim sveučilištem

Ugledna košarkaška ekipa Sveučilišta u Pennsylvaniji, poznatija kao Penn Quakersi, suočit će se s mladom, ali izuzetno talentiranom ekipom Sveučilišta u Splitu.

Ugledna košarkaška ekipa Sveučilišta u Pennsylvaniji, poznatija kao Penn Quakersi, suočit će se s mladom, ali izuzetno talentiranom ekipom Sveučilišta u Splitu.

Danas će Sokolana, domaći teren Sveučilišta u Splitu, bit će poprište nevjerojatnog košarkaškog spektakla, kada će se ugledna košarkaška ekipa Sveučilišta u Pennsylvaniji, poznatija kao Penn Quakersi, suočiti s mladom, ali izuzetno talentiranom ekipom Sveučilišta u Splitu, prenosi Portal grada Kaštela.

Zagrebačko sveučilište ostvarilo povijesni uspjeh na međunarodnoj rang-ljestvici, Sveučilište u Splitu zabilježilo veliki pad


Penn Quakersi već su sletjeli u Hrvatsku te su spremni za izazov protiv domaćina. S druge strane, ekipa Sveučilišta u Splitu pod vodstvom izbornika Tonija Biočića trenutačno se priprema za završnicu studentskog prvenstva Hrvatske, UniSport Finals 2024, koja će se održati u Poreču od 30. svibnja do 2. lipnja 2024. godine. Budući da dio ekipe čine i igrači iz poznatog kaštelanskog kluba Ribola, protiv sveučilištaraca iz Philadelphije nastupit će studenti, dok će momčad nadopuniti dio juniorskog sastava, koji je nakon prvenstvene sezone nastavio sa svakodnevnim treninzima.

U Splitu se održava ljetna škola o etičnosti ekonomskih procesa, raspodjeli bogatstva i doprinosima nauka Crkve


Očekuje se dinamična i uzbudljiva utakmica, s brzim tempom i atraktivnim potezima na objema stranama terena. Utakmica će početi danas u 18:30

IZVOR: PORTAL GRADA KAŠTELA
FOTO: UNSPLASH