LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Razvoj situacije

Dan nakon prosvjeda studenata Pravnog fakulteta donesena konačna odluka o cijeni školarine

Fakultetsko vijeće Pravnog fakulteta u Zagrebu jučer je donijelo konačnu odluku o cijeni školarine za izvanredne studente.

Fakultetsko vijeće Pravnog fakulteta u Zagrebu jučer je donijelo konačnu odluku o cijeni školarine za izvanredne studente.

Jučer je održana izvanredna sjednica Fakultetskog vijeća Pravnog fakulteta u Zagrebu gdje se, samo dan nakon održanog prosvjeda nezadovoljnih studenata, glasalo o konačnoj odluci oko snižavanja cijene ECTS-boda za izvanredne studente nakon što je povećana sa 100 na 120 kuna.
Vezano:

Da bi odluka bila prihvaćena bilo je potrebno 76 glasova za, a za istu je 61 osoba glasala za, 62 protiv snižavanja cijene boda, odnosno vraćanja iste na staro, 25 je bilo suzdržano, dok se 3 nije izjasnilo, a pristupili su. Ova je odluka konačna i ne postoji način da se preokrene, navode predstavnici Studentskog zbora Pravnog fakulteta, ali ipak ostaju optimistični
– Želimo prije svega zahvaliti svim profesorima koji su nas podržali na bilo koji način te svim studentima koji su stali uz nas. Nažalost, ne postoji više način da se ova odluka preokrene, ali to ne znači da ovdje staje naša borba. Mnogo je stvari na Fakultetu koje se moraju popraviti i Studentski zbor će u sljedećoj akademskoj godini nikad žustrije inzistirati na tome. S ovim smo pokazali da nas ima, da nećemo biti pasivni i da postoje profesori koji su voljni stati uz nas. S tim idemo naprijed u nove bitke za bolji Fakultet i bolju sutrašnjicu!
FOTO: STUDENTSKI.HR