LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehničko veleučilište u Zagrebu

Dan Elektrotehničkog odjela: povezivanje obrazovanja i tržišta rada na TVZ-u

Studenti će se natjecati u rješavanju zadataka s prijemnih ispita za diplomski studij, a najuspješniji će biti nagrađeni za svoje postignuće.

Studenti će se natjecati u rješavanju zadataka s prijemnih ispita za diplomski studij, a najuspješniji će biti nagrađeni za svoje postignuće.

Tehničko veleučilište u Zagrebu organizira Dan Elektrotehničkog odjela, koji će se održati 10. srpnja 2024. godine, na adresi Konavoska 2. Dan Elektrotehničkog odjela okupit će predstavnike vodećih tvrtki kako bi istaknuo važnost suradnje između akademske zajednice i gospodarstva.

Prvi dio događaja bit će posvećen izlaganjima stručnjaka, koji će analizirati i predstaviti vezu između obrazovnih programa Tehničkog Veleučilišta i potreba tržišta rada. Fokus će biti na pripremi studenata za njihove buduće karijere kroz relevantne akademske i praktične vještine. Drugi dio programa bit će posvećen prezentiranju raznovrsnih studijskih programa, dok će vrhunac dana obilježiti kviz namijenjen studentima Stručnog prijediplomskog studija. Kviz će pružiti priliku studentima da se natječu u rješavanju zadataka s prijemnih ispita za diplomski studij, a najuspješniji će biti nagrađeni za svoje postignuće.

I ove se godine održava Zagreb Design Week, ulaz je besplatan



Posjetitelji će imati priliku detaljnije upoznati studijske programe koji će se izvoditi od akademske godine 2024./2025. te istražiti laboratorijske prostorije opremljene suvremenom opremom. Posjetitelji će također dobiti informacije o Erasmus programu, studentskim razmjenama, raznim studentskim događanjima poput STEM-a i Mc2, kao i o aktivnostima Studentskog zbora TVZ-a.
IZVOR: TEHNIČKO VELEUČILIŠTE U ZAGREBU
FOTO: GETTY IMAGES