LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Informativno i zabavno

CROZ i ove godine organizira virtualni Job Fair, prijave su u tijeku

Drugo izdanje CROZ-ova virtualnog Job Faira, na kojem će zainteresirani moći saznati sve što ih zanima o studentskim praksama u CROZ-u, održat će se u četvrtak, 25. ožujka, u 10 sati na Zoomu.

Drugo izdanje CROZ-ova virtualnog Job Faira, na kojem će zainteresirani moći saznati sve što ih zanima o studentskim praksama u CROZ-u, održat će se u četvrtak, 25. ožujka, u 10 sati na Zoomu.

Nakon prošlogodišnjeg izdanja virtualnog Job Faira, na kojem je sudjelovalo preko stotinu studenata, informatička tvrtka CROZ i ove je godine odlučila okupiti sve studente zainteresirane za karijeru u IT-industriji. Drugo izdanje održat će se u četvrtak, 25. ožujka, u 10 sati na Zoomu, a prijava je moguća na službenoj stranici

CROZ-ov virtualni Job Fair sastoji se od dva dijela. Tijekom prvog dijela, Priča o CROZ-u, govorit će Mura Kokotović, voditeljica odjela ljudskih resursa i Ivan Krnić, direktor razvoja. Nakon toga, mentori na studentskim praksama, Mate Bogović, Martina Novak, Mladen Družetić, Vali Žagar, Bojan Koprivčić i Antonio Ucović, predstavit će pozicije koje CROZ nudi na Ljetnom akceleratoru, programu praksi za studente. 

Drugi dio virtualnog Job Faira zamišljen je u opuštenijem i neformalnijem tonu. Naime, zainteresirani studenti moći će se pridružiti tzv. Zoom pubovima, popričati s CROZ-ovcima o području koje ih zanima i saznati odgovore na pitanja o kulturi tvrtke i organizaciji rada, o tehnologijama koje se koriste i o iskustvima iz prve ruke. 

CROZ-ov virtualni Job Fair idealna je prilika za sve studente zainteresirane za karijeru u IT-industriji, a pogotovo za one koje zanima razvoj web-aplikacija, karijera poslovnog analitičara, data inženjerstvo, front-end development i sistemsko inženjerstvo. Više informacija dostupno je na web-stranici Ljetnog akceleratora, kao i na Instagramu, Facebooku i Linkedinu tvrtke. 

FOTO: CROZ-OV LJETNI AKCELERATOR