LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

CROZ Code Quest mlade programere vraća u srednji vijek

Natjecatelji ovogodišnjeg izdanja natjecanja CROZ Code Quest vraćaju se u srednji vijek te će nastojati isprogramirati najbolji "bot" koji će osvojiti suparnički teritorij.

Natjecatelji ovogodišnjeg izdanja natjecanja CROZ Code Quest vraćaju se u srednji vijek te će nastojati isprogramirati najbolji "bot" koji će osvojiti suparnički teritorij.

Otvorene su prijave za šesto izdanje studentskog natjecanja u programiranju koje organizira tvrtka CROZ. CROZ Code Quest održat će se 27. svibnja u edukacijskom centru Learn@CROZ, a natjecatelji se mogu prijaviti do 22. svibnja u 12:00 sati te se uključiti u borbu za atraktivnu nagradu i/ili budući posao. Broj mjesta na natjecanju je ograničen, pa se preporučuje da to učine što prije.

U ovogodišnjem izdanju natjecatelji će se vratiti u srednji vijek te će nastojati isprogramirati najbolji bot koji će osvojiti suparnički teritorij. Borcima, koji će za svoja osvajanja koristiti tipkovnice, CROZ će uz vrijedne nagrade osigurati i super atmosferu. Namijenjeno je svim studentima, a natjecati se može samostalno ili u timu od maksimalno troje članova.

Prijave se vrše slanjem životopisa na codequest@croz.net, a u mailu treba navesti ime i prezime, mail adresu, godinu rođenja, fakultet i smjer, kad planirate završiti studij te kratak opis programerskog iskustva. Ako se radi o timu, potrebno je dostaviti spomenute podatke za sve članove, naziv tima te naznačiti kapetana.

Prvi CROZ Code Quest održao se 2012. godine, a nastao je u želji da se potaknu kreativni, mladi programeri koji su programirali iz vlastitog zadovoljstva da pokažu i testiraju svoje vještine kodiranja te razmijene iskustva s drugim natjecateljima i iskusnim softverskim inženjerima. Razvoj softvera, naime, uvelike ovisi upravo o kreativnim pojedincima i želji da se tehnologija upotrijebi na najbolji i inovativan način.

U tvrtki traže upravo takve pojedince – koji mogu i žele više. Da je ideja o natjecanju bila ispravna, pokazao je iz godine u godinu rastući interes studenata, a i činjenica da je nekoliko prošlogodišnjih natjecatelja trenutačno zaposleno u CROZ-u.

FOTO: MEDIA VAL