LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akademska i školska godina 2024./2025.

Crikvenica sufinancira prijevoz studenata i srednjoškolaca. Evo što s onima koji su već kupili karte

Iznimno je omogućeno povlačenje povrata sredstava za studente i učenike koji su već platili puni iznos karata.

Iznimno je omogućeno povlačenje povrata sredstava za studente i učenike koji su već platili puni iznos karata.

Grad Crikvenica otvorio je javni poziv za prikupljanje dokumentacije za sufinanciranje prijevoza redovnih studenata i srednjoškolaca s prebivalištem na području grada za akademsku i školsku godinu 2024./2025. Sufinanciranje je osigurano Odlukom o sufinanciranju prijevoza učenika i studenata, a sredstva su predviđena u gradskom proračunu za ovu godinu, kao i projekcijama za 2025. godinu.

Redovni studenti koji svakodnevno putuju iz Crikvenice na fakultete mogu dostaviti traženu dokumentaciju elektroničkom poštom, osobno u pisarnicu Grada Crikvenice, ili poštom. Potrebni dokumenti uključuju potvrdu o upisu na fakultet, presliku osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu te ispunjeni zahtjev za sufinanciranje. Grad Crikvenica sufinancira 35% iznosa mjesečne karte ili 35% cijene karte za 10 vožnji mjesečno.

Grad Zagreb objavio natječaje za stipendije u različitim kategorijama za učenike i studente



Srednjoškolci s prebivalištem u Crikvenici koji svakodnevno putuju u školu također mogu podnijeti zahtjev za sufinanciranje. Potrebno je dostaviti potvrdu o upisu, presliku osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu te obrazac o sufinanciranju. Grad će sufinancirati ostatak cijene mjesečne karte, nakon što je dio sufinanciran temeljem odluke Vlade Republike Hrvatske.

Riječki SC otvorio javni poziv za projekte u kulturi, sportu, znanosti i obrazovanju namijenjene studentima



Za oba poziva, preuzimanje sufinancirane karte moguće je na prodajnim mjestima prijevoznika, a iznimno je omogućen povrat sredstava za studente i učenike koji su već platili puni iznos karata u listopadu (za studente) i rujnu (za učenike), uz dostavu računa i potrebnih dokumenata.
IZVOR: GRAD CRIKVENICA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA