LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar u Zagrebu

Članstvo u zagrebačkom Student servisu automatski je produljeno, no svakako provjerite ovih nekoliko detalja

Studenti se, stoga, ne moraju brinuti o samostalnom produljenju članstva, sve dok ispunjavaju zakonske uvjete za obavljanje studentskih poslova.

Studenti se, stoga, ne moraju brinuti o samostalnom produljenju članstva, sve dok ispunjavaju zakonske uvjete za obavljanje studentskih poslova.

Članstvo u zagrebačkom Student servisu automatski je produljeno svim studentima za akademsku godinu 2024./2025., što omogućuje nastavak obavljanja studentskih poslova bez dodatnih administrativnih koraka. Prema podacima iz Informacijskog sustava studentskih prava (ISSP), svi studenti koji ispunjavaju uvjete za obavljanje studentskih poslova automatski su zadržali status članova Student servisa.

Reci „zbogom” izgovorima, provjeri rasporede grupnih treninga po studentskim domovima i kreni!


Taj sustav automatskog produljenja uveden je kako bi se smanjila birokracija i omogućilo studentima da se usmjere na svoje obrazovanje i rad bez potrebe za dodatnim prijavama. Studenti se, stoga, ne moraju brinuti o samostalnom produljenju članstva, sve dok ispunjavaju zakonske uvjete za obavljanje studentskih poslova.

SC upozorio studente da više ne koriste WeaPay za plaćanje u menzi! Studenti se pitaju što s novcem?


Svi zainteresirani studenti mogu provjeriti status svog članstva u ISSP sustavu, odnosno provjeriti ispunjavaju li propisane uvjete i ostvaruju li pravo na studentski rad. Također, studenti mogu provjeriti i imaju li osnovno zdravstveno osiguranje, i to na sljedećoj stranici. Ako nemaju osnovno zdravstveno osiguranje, svoj status osiguranja moraju riješiti u područnoj ispostavi Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) prema mjestu prebivališta.

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA