LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija članova

„#CheckIn-aj” se u USTEF-u

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta traži nove članove za svoja četiri tima. Regrutacija traje do 20. listopada.

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta traži nove članove za svoja četiri tima. Regrutacija traje do 20. listopada.

Student si s afinitetima prema turizmu, marketingu, IT-u, grafičkom dizajnu ili možda financijama? Voliš izazove i težiš stjecanju novih znanja iz dana u dan? Proaktivan si, komunikativan ili se možda više pronalaziš u odnosu s računalima i raznim programima? Ako je pozitivan tvoj odgovor na prethodna pitanja i ako dijeliš strast prema nekoj od navedenih tema ili te zanima kako bi se snašao u jednom timu, pravo je vrijeme da se #CheckIn-aš u USTEF-u.

USTEF – Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta – okuplja proaktivne studente, zaljubljenike u turizam s ciljem usavršavanja kroz organiziranje kratkih putovanja edukativnog i zabavnog sadržaja, organizaciju i rad na projektima Udruge te povezivanjem sa stručnjacima i poduzećima iz prakse. Okuplja četiri tima: financije i sponzori, projekti, marketing te predavanja i ljudski potencijali.

Neki su od ciljeva USTEF-a u kojima će pomoći i novi članovi, za kojima je trenutno u potrazi:

  • povezivanje studenata s ciljem stjecanja novih znanja i pružanje dodatne edukacije,
  • udruživanje studenata Turizma Ekonomskog fakulteta Zagreb i svih područja praktične primjene znanja koja se stječu na Katedri za turizam Ekonomskog fakulteta Zagreb,
  • omogućavanje i poboljšanje društvenog i edukativnog napredovanja studenata u području turizma,
  • povezivanje studenata sa stručnjacima iz prakse i akademskim djelatnicima,
  • promocija turizma kao struke i smjera Turizam na Ekonomskom fakultetu Zagreb,
  • komunikacija, povezivanje i razmjena iskustava sa sličnim udrugama.

Regrutacija članova započela je 9. listopada 2017. godine te traje do 20. listopada. Ako želiš biti dijelom ove udruge, pripremi životopis, motivacijsko pismo i naznaku željenog tima. Ako nisi siguran kojem timu želiš pripadati, pomoći će ti kviz na poveznici, na kojoj se, također, nalazi više informacija o prijavama.

FOTO: ANITA KLASNIĆ/STUDENTSKI.HR