LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Career and Entrepreneurship Opportunities Conference

CEO konferencija vraća se u Zagreb

Antonija Blaće, Anita Cvetić Oreščanin te mnogi drugi ove će godine na CEO konferenciji s mladima podijeliti svoje životne i poslovne priče.

Antonija Blaće, Anita Cvetić Oreščanin te mnogi drugi ove će godine na CEO konferenciji s mladima podijeliti svoje životne i poslovne priče.

Regionalna konferencija za mlade, Career and Entrepreneurship Opportunities Conference, održat će se 6. svibnja 2017. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Posjetitelji će moći saznati kako je to raditi u Facebooku i Appleu te s kakvim su se problemima govornici konferencije susretali.

Između ostalih, svoje će uspješne životne i poslovne priče podijeliti Antonija Blaće, popularna televizijska i radijska voditeljica te Anita Cvetić Oreščanin, jedna od osnivača i članica uprave Poslovne inteligencije. O svojim će iskustvima govoriti i Siniša Slijepčević, profesor na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu te osnivač i direktor poduzeća koje se bavi big data i machine learning savjetovanjem vodećih svjetskih poduzeća.

Cilj CEO konferencije upravo je kroz povezivanje s uspješnim ljudima motivirati mlade na proaktivan pristup poduzetništvu i razvoju karijere uz ovogodišnji slogan #TakeActionNow.

Ovogodišnja je konferencija postavila još višu ljestvicu, a informacije o ostalim govornicima pratite na službenom eventu CEO konferencije u Zagrebu. Prijaviti se možete na linku, a za više novosti zavirite na Instagram profil CEO konferencije. 

 

 

FOTO: HSA