LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dan otvorenih vrata

Cash&Carry na nastavničkom odjelu Akademije likovnih umjetnosti

Sav prihod ostvaren prodajom radova na humanitarnom dijelu izložbe.

Sav prihod ostvaren prodajom radova na humanitarnom dijelu izložbe.

Nastavnički odsjek Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu i ove godine nastavlja s dugogodišnjom tradicijom održavanja manifestacije Cash&Carry - Dan otvorenih vrata umjetnosti. Ovogodišnje izdanje održat će se u subotu 14. svibnja od 10 sati na Jabukovcu.

Ova kulturno-likovna, edukacijska, promotivna, glazbena i humanitarna manifestacija koju vode studenti treće godine preddiplomskoga studija, uz potporu profesora, omogućuje komunikaciju građanstva i stručne publike s mladim umjetnicima i njihovim kreativnim radom u neposrednom radnom okruženju. 

Glavni je cilj manifestacije promoviranje razvoja umjetničke scene i rada mladih umjetnika. Posjetitelji imaju priliku razgovarati sa studentima, kupiti radove i direktno poduprijeti njihovo stvaralaštvo. S druge strane, studentima se pruža prilika da javno predstave sebe i svoj rad i da se okušaju u snalaženju u izravnoj komunikaciji sa zainteresiranima.

Osim podrške studentima, ovom manifestacijom se pomaže potrebitijim skupinama ljudi – sav prihod ostvaren prodajom radova na humanitarnom dijelu izložbe namijenjen je Centru za autizam te drugim udrugama za različite potrebe.
FOTO: UNSPLASH