LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pronalazak prakse ili posla

Career Speed Dating: 48 poduzeća na FER-u u lovu na STEM-ovce

Do 30. studenog zaprimaju se prijave za sudjelovanje na jedinstvenom spoju selekcijskog intervjua i speed datea koji organiziraju Centar karijera FER-a i udruga eSTUDENT.

Do 30. studenog zaprimaju se prijave za sudjelovanje na jedinstvenom spoju selekcijskog intervjua i speed datea koji organiziraju Centar karijera FER-a i udruga eSTUDENT.

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu 12. prosinca održat će se Career Speed Dating. Studenti će imati priliku u osam minuta pronaći budućeg poslodavca ili praksu. Na jedinstvenom spoju selekcijskog intervjua i speed datea dočekat će ih 48 tech-poduzeća, poput Rimac Automobila, Infobipa i Exordium Gamesa. 

Riječ je o projektu koji organiziraju Centar karijera FER-a i udruga eSTUDENT. Cilj mu je osigurati platformu koja će poduzećima omogućiti direktnu vezu s visoko kvalificiranim studentima, a studentima mogućnost zapošljavanja ili prakse u struci.

– Studenti se na Career Speed Dating događanje prijavljuju sa životopisom, a unutar prijavnice trebaju označiti u kojoj skupini žele graditi poslovnu karijeru. Poduzeća su podijeljena u osam skupina, a svaku skupinu čini ukupno šest poduzeća iz dvanaest industrija: bankarske, ICT, energetske, automobilske, game development, mobile development, web-development, telekomunikacijske, software, fintech, elektroindustrije te osiguranja. Svaki intervju sa željenim poduzećem iz odabrane skupine trajat će osam minuta. – pojašnjavaju organizatori.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 30. studenog. Dodatne informacije nalaze se na službenoj internetskoj stranici i Facebook stranici.

FOTO: PIXABAY