LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Brodsko-posavska županija raspisala javni natječaj za stipendiranje redovnih studenata

Brodsko-posavska županija raspisala je javni natječaj za stipendiranje 38 redovnih studenata deficitarnih zanimanja i darovitih studenata.

Brodsko-posavska županija raspisala je javni natječaj za stipendiranje 38 redovnih studenata deficitarnih zanimanja i darovitih studenata.

Brodsko-posavska županija raspisala je javni natječaj za stipendiranje 38 redovnih studenata za 2020. godinu s područja navedene županije. Pravo na stipendiju ostvaruju studenti koji se školuju za deficitarna zanimanja i daroviti studenti. 

Pod deficitarna zanimanja spadaju: stručni studiji strojarstva, građevinarstva i elektrotehnike, sveučilišni studiji medicine, farmacije, sestrinstva, dentalne medicine, strojarstva, elektrotehnike, građevinarstva, informatike, računarstva, matematike, pedagogije, psihologije, rehabilitacije, logopedije, socijalne pedagogije, germanistike, anglistike, šumarstva, drvne tehnologije, fizike, kemije, arhitekture, geodezije i geoinformatike.

Korištenje stipendije odobrava se korisnicima za vrijeme trajanja studija, odnosno do završetka zadnje studijske akademske godine Korištenje odobrene stipendije nastupa po potpisivanju ugovora o stipendiranju, a isplaćuje se za 11 mjeseci, u periodu od siječnja do srpnja te od rujna do prosinca, i to u iznosu od 800 kuna mjesečno.

Informacije i obrasce za prijavu možete pronaći na ovoj poveznici, zajedno s uvjetima i kriterijima. Rok za prijavu je 15 dana od službene objave.

FOTO: PIXABAY