LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Inovativno uzbuđenje

Borba robota: Otvorene prijave za još jedno Fightbotics natjecanje

Oformite tim i započnite pripreme jer najavljujemo drugačije i još veće izdanje Fightboticsa.

Oformite tim i započnite pripreme jer najavljujemo drugačije i još veće izdanje Fightboticsa.

Poznate sveučilišne borbe robota - Fightbotics, održat će se u još jednom izdanju, navodno većem, ali i drugačijem. Svoju ekipu možete prijaviti u obliku hobističkog ili studentskog tima.

"S velikim uzbuđenjem najavljujemo nove borbe robota! U većem izdanju i novom ruhu. Fightbotics ekipa marljivo radi kako bi osigurala čim bolji event koji bi se trebao održati u prosincu" stoji u Instagram objavi Fightboticsa.

Hobistički timovi podrazumijevaju sve one timove koji ne primaju sufinanciranje od strane Fightboticsa, u razdoblju od 1. kolovoza do 20. studenog 2023. Studentski timovi podrazumijevaju one timove koji se prijavljuju na Fightbotics natječaj za sufinanciranje u razdoblju od 1. kolovoza do 1. listopada 2023.

Organizatori su uputili molbu sudionicima da prije prijave pročitaju "Pravilnik izrade robota", "Pravila tijekom natjecanja" te "Vodič za prijavu na natjecanje hobističkih timova" za hobističke timove ili "Vodič za prijavu na natjecanje studentskih timova" za studentske timove, sve navedeno pronađite na poveznici.

Borbe robota traju maksimalno tri minute, a ovo su neke smjernice iz vodiča "Pravila tijekom natjecanja":

1. Na početku natjecanja timovi će vagati svoje botove (botovi koji će biti preko masenog ograničenja će biti diskvalificirani) te provjeriti sve sigurnosne mjere.

2. Botove je zabranjeno upravljati izvan arene.

3. Sudac tijekom borbe može zatražiti prekid borbe radi opravdanih razloga (oba bota su se zaglavila ili sigurnosni razlog).

Prijaviti se možete putem poveznice, detaljnije informacije potražite ovdje, a sva pitanja možete uputiti na mail: fightbotics@gmail.com.