LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Bodovna granica za zagrebačke domove spuštena na jedan bod

Stanari koji usele u dom do 15. dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a od 16. dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa mjesečne stanarine.

Stanari koji usele u dom do 15. dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a od 16. dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa mjesečne stanarine.

Spuštena je bodovna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sada iznosi 1 bod. Studenti se mogu useliti dok se ne popune slobodna mjesta.

Studenti koji će zatražiti pravo na useljenje po spuštanju bodne granice mogu useliti u studentske domove u roku od 5 radnih dana od dana dodijeljenog prava na smještaj u studentski dom. U protivnom će se smatrati da su odustali od smještaja u ak. god. 2021./2022. te će isto biti dodijeljeno drugome.

Useljenje je moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. Iznimno, studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Stanari koji usele u dom do 15. dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a od 16. dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa mjesečne stanarine. Prilikom useljenja, stanar je dužan podmiriti trošak depozita. Iznos depozita jednak je iznosu mjesečne stanarine kategorije smještaja i sobe na koju je student ostvario pravo.

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice ispunjavaju obrazac sa traženim podacima te se trebaju osobno (odnosno, e-mailom) javiti Poslovnici za smještaj studenata radi rasporeda, koji će biti napravljen sukladno slobodnim kapacitetima u studentskim domovima. 

Više informacija dostupno je na stranicama zagrebačkog SC-a.

FOTO: STUDENTSKI.HR