LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Bodovna granica za smještaj u studentskim domovima pala na 1 bod!

Studenti koji su ostvarili minimalno 1 bod za smještaj u studentskom domu u Zagrebu trebaju se u njega useliti u roku od 5 dana.

Studenti koji su ostvarili minimalno 1 bod za smještaj u studentskom domu u Zagrebu trebaju se u njega useliti u roku od 5 dana.

Ako ste ostvarili najmanje 1 bod na natječaju za smještaj u studentskom domu u Zagrebu, razveselit će vas činjenica da vam je, nakon današnjeg spuštanja bodovne granice, upravo toliko bodova potrebno.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj moraju se useliti u roku od 5 dana od dana dodijeljenog prava na smještaj ili će se smatrati da odustaju od njega. Useljenje je moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. Iznimno, oni koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu ga obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja te s tom potvrdom mogu privremeno useliti dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Također, moraju ispuniti obrazac s traženim podacima te se trebaju osobno, odnosno e-mailom zbog epidemiološke situacije, javiti Poslovnici za smještaj radi rasporeda koji će biti napravljen sukladno slobodnim kapacitetima u domovima.

Važno je napomenuti da će oni koji se usele u sljedećih 8 dana platiti puni iznos stanarine, dok će ostali studenti koji usele od 16. u mjesecu platiti pola iznosa. Prilikom useljenja stanar je dužan podmiriti iznos prve mjesečne stanarine koja će se knjižiti kao depozit. Iznos depozita jednak je iznosu mjesečne stanarine kategorije smještaja i sobe na koju je ostvario pravo.

Za dodatne informacije možete se obratiti Poslovnici za smještaj (Savska 25) na brojeve 01 4593 641, 01 4593 582, 01 4593 570 ili e-mail poslovnica@sczg.hr. Ostvareni broj bodova u Natječaju za smještaj studenta u studentske domove za akademsku godinu 2020/2021. studenti mogu vidjeti na osobnom web-profilu SCZG-a. Više informacija pronađite na poveznici.
FOTO: UNSPLASH