LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski izbori

Biraju se studentski predstavnici 23 odsjeka Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Kandidature za studentske predstavnike 23 odsjeka FFZG-a primaju se do 11. listopada za starije studente, odnosno do 25. listopada za brucoše.

Kandidature za studentske predstavnike 23 odsjeka FFZG-a primaju se do 11. listopada za starije studente, odnosno do 25. listopada za brucoše.

Filozofski fakultet u Zagrebu traži nove studentske predstavnike na svim odsjecima. Zainteresirani se kandidati mogu prijaviti od 5. listopada do 11. listopada u 23:59, odnosno ako su brucoši do 25. listopada u 23:59.

Kandidature se šalju na e-mail dežurnog odsječkog koordinatora za studentske izbore. Trebaju sadržavati:
  • ime i prezime
  • studijsku grupu na kojoj se kandidiraju
  • godinu studija
  • funkciju za koju se kandidiraju (predstavnik ili zamjenik)
  • broj mobitela
  • e-mail adresu.
Na Filozofskom fakultetu postoje ukupno 23 odsjeka: Odsjek za anglistiku, arheologiju, etnologiju i kulturnu antropologiju, filozofiju, fonetiku, germanistiku, nederlandistiku, hungarologiju, turkologiju i judaistiku, indologiju i dalekoistočne studije, informacijske i komunikacijske znanosti, istočnoslavenske jezike i književnosti, južnoslavenske jezike i književnosti, klasičnu filologiju, komparativnu književnost, kroatistiku, lingvistiku, pedagogiju, povijest, povijest umjetnosti, psihologiju, romanistiku, sociologiju, talijanistiku i za zapadnoslavenske jezike i književnosti. Više informacija objavit će se na mrežnim stranicama pojedinih odsjeka.
FOTO: WIKIPEDIA