LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Step Ri – Edukacijski centar

Big Bang Camp 2024: prilika za znanstvenike i poduzetnike u Rijeci

Sudionici će uz pomoć iskusnih mentora utvrditi svoj tržišni potencijal i izraditi hodogram za pretvaranje tehnologije u proizvode i usluge s tržišnom vrijednošću.

Sudionici će uz pomoć iskusnih mentora utvrditi svoj tržišni potencijal i izraditi hodogram za pretvaranje tehnologije u proizvode i usluge s tržišnom vrijednošću.

Step Ri  Edukacijski centar organizira Big Bang Camp 2024, petodnevni kamp namijenjen znanstvenicima i poduzetnicima koji razvijaju novu tehnologiju. Kamp će se održati od 11. do 15. rujna 2024. godine, u prostorijama Step Ri-a, na adresi Radmile Matejčić 10, Rijeka.

Tijekom Big Bang Campa 2024, sudionici će imati priliku sudjelovati u intenzivnom programu mentoriranja. Uz pomoć iskusnih mentora, utvrdit će svoj tržišni potencijal i izraditi hodogram za pretvaranje tehnologije u proizvode i usluge s tržišnom vrijednošću. Ovogodišnji program provodi se u suradnji s Vesna Venture Capitalom, investicijskim fondom usmjerenim na transfer tehnologije i komercijalizaciju inovacija u ranoj fazi, čija ukupna vrijednost iznosi 50 milijuna eura. Osim strukturiranog mentoriranja, najbolji timovi imat će priliku osvojiti bogate nagrade. Sudjelovanje u kampu besplatno je za sve sudionike i uključuje smještaj i prehranu, što dodatno olakšava prisustvovanje tom vrijednom događaju.

Stipendija za znanstvenike iz područja kulture, povijesti i multikulturalne baštine



Prijave za Big Bang Camp 2024 zaprimaju se do 21. srpnja 2024. godine. Zainteresirani se mogu prijaviti na sljedećem linku. Najnovije informacije vezane za kamp možete pratiti na službenoj Facebook stranici događaja.
IZVOR: BIG BANG CAMP 2024
FOTO: PEXELS