LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Besplatna projekcija za studente, pogledajte „Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne”

Treći dio serijala Čudesne zvijeri donosi borbu protiv mračnog čarobnjaka.

Treći dio serijala Čudesne zvijeri donosi borbu protiv mračnog čarobnjaka.

Art-kino u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci organizira besplatnu projekciju filma Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne za studente u srijedu, 20. travnja u 20 sati

Film Čudesne zvijeri: Dumbledoreova tajna proizašao je iz pera J.K. Rowling te je treći dio serijala o Čudesnim zvijerima i prequel na franšizu Harry Pottera koji prati ravnatelja Hogwartsa, Dumbledorea u mlađim danima.

Dumbledoreove tajne okupljaju impresivnu glumačku postavu s povratkom Judea Lawa u ulozi mladog Dumbledorea kojem se pridružuju oskarovac Eddie Redmayne kao osebujni čarobnjački znanstvenik Newt Scamander i Mads Mikkelsen koji je zamijenio Johnnyja Deppa u ulozi mračnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda

Scenarij za Dumbledorove tajne potpisuje sama J.K. Rowling u suradnji s Steveom Klovesom, a za režiju je zadužen David Yates koji je režirao i prethodna dva filma iz serijala Čudesne zvijeri te posljednja četiri nastavaka iz serijala o Harryju Potteru.

Studentima i studenticama je uz predočenje x-ice na blagajni Art-kina slobodan ulaz na projekciju, a osim za studente, projekcija je otvorena za sve posjetitelje uz regularnu naplatu ulaznica.
FOTO: FACEBOOK