LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odluka AZVO-a

Bernaysu dodijeljen Certifikat izvrsnosti za osiguravanje kvalitete

– Dodijeljeni certifikat dokazuje upravo misiju Bernaysa, a to je obrazovanje studenata s vrhunskim referencama i kvalifikacijama. – rekao je predsjednik Upravnog vijeća Mario Petrović.

– Dodijeljeni certifikat dokazuje upravo misiju Bernaysa, a to je obrazovanje studenata s vrhunskim referencama i kvalifikacijama. – rekao je predsjednik Upravnog vijeća Mario Petrović.

Na zajedničkoj sjednici Upravnog i Stručnog vijeća Edward Bernays University Collegea u utorak, 13. listopada, ravnateljica Agencije za znanost i visoko obrazovanje prof. dr. sc. Jasmina Havranek Bernaysu je dodijelila Certifikat izvrsnosti za osiguravanje kvalitete. Potvrda je to da je ustrojen izrazito učinkovit i razvijen unutarnji sustav osiguravanja kvalitete koji čini potporu upravljanju visokim učilištem. Certifikat su primili predsjednik Upravnog vijeća Mario Petrović, dipl. m. osj, i dekan Bernaysa doc. dr. sc. Damir Jugo.

– Bernays je osnovan s ciljem obrazovanja što kvalitetnijih kadrova u području komunikacija, a zatim i turizma. Dodijeljeni certifikat dokazuje upravo misiju Bernaysa, a to je obrazovanje studenata s vrhunskim referencama i kvalifikacijama. Ponosan sam na cijeli Bernaysov tim i vrhunski odrađen posao predvođen prodekanicom Lanom Ciboci i dekanom Damirom Jugom. – rekao je predsjednik Upravnog vijeća Bernaysa Mario Petrović.

Bernaysu je dodijeljen Certifikat nakon što je 26. i 27. studenoga 2019. na preporuku Stručnog povjerenstva i odlukom Akreditacijskog savjeta Agencije za znanost i visoko obrazovanje sudjelovao u auditu, odnosno postupku vanjske neovisne periodične prosudbe sustava osiguravanja kvalitete. On se izdaje na razdoblje od pet godina od datuma završetka postupka vanjske neovisne periodične prosudbe sustava osiguravanja kvalitete visokog učilišta, a ovo je učilište među rijetkim visokim učilištima koje ga je dobilo.

– Cijeli Bernaysov tim brine i predano radi na visokoj razini kvalitete nastavnog i stručnog procesa. Certifikat dokazuje kako smo razvili sustav osiguravanja kvalitete koji može biti mjerilo za cjelokupan proces nastave, a posljednje kadrovske promjene i ustrojavanje Ureda za upravljanje kvalitetom dokazuju upravo predanost Bernaysa strateškom pozicioniranju kvalitete na svim razinama visokog učilišta. – istaknuo je dekan Bernaysa doc. dr. sc. Damir Jugo.

Dodjeli su prisustvovali i predstavnici studenata Odjela za turizam te Odjela za komunikacije Bernaysa, koji važnost ovog certifikata vide ne samo za Bernays već i za njihov profesionalni razvoj. Misija je ove institucije, navode njeni predstavnici, upravo pružanje vrhunskog obrazovanja studentima, što certifikat uz brojne druge nagrade i priznanja dokazuje.

FOTO: EDWARD BERNAYS UNIVERSITY COLLEGE